Amazfit T-Rex Pro satışa çıktı

Amazfit T-Rex Pro satışa çıktı

İçgüdülerinizi keşfetmenize yardımcı olmak üzere tasarlanan Amazfit T-Rex Pro, askeri nitelikte 15 dayanıklılık testini başarıyla geride bırakarak zorlu koşullarda güvenilirliğini ve sağlamlığını kanıtladı. Saatin kapsamlı sağlık ve zindelik takip işlevleri, macera dolu aktiviteler için bir dizi açık hava sporu modunu destekliyor ve sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya teşvik ediyor.

Amazfit T-Rex Pro’nun kökleri CES 2020’de tanıtılan ödüllü Amazfit T-Rex’e uzanıyor. Kendinden önceki modelin başarısından ilham alan Amazfit, bu yeni modele bir dizi heyecan verici yenilik ekledi. Eskisinden daha dayanıklı hale gelen Amazfit T-Rex Pro artık 10 ATM su geçirmezliğe, kan oksijen doygunluğu ölçümüne, dörtlü küresel navigasyon uydu sistemine, barometrik altimetreye ve 100’den fazla spor moduna sahip.

İçten Dışa Dayanıklı

Amazfit T-Rex Pro ile ihtiyacınız olan tüm bilgilere 1,3 inçlik, daima açık AMOLED ekrandan bir bakışta ulaşabiliyorsunuz. Açılı tasarıma sahip sağlam metal püskürtmeli dış çerçeve, saatin hafif ve dayanıklı olmasını sağlıyor.

Doğada Macerayı Keşfedin

Desteklenen dörtlü küresel navigasyon uydu sistemi sayesinde Amazfit T-Rex Pro, karmaşık rotalarda dahi konumunuzu bulmanıza yardımcı oluyor. Üstelik artık ister dağa tırmanırken, ister spor salonunda sıkı bir antrenman yaparken zorlu egzersize ve yüksekliğe vücudunuzun ne ölçüde tepki verdiğini görmek için kan-oksijen doygunluğunuzu ölçebiliyorsunuz. 10 ATM su basıncına karşı koyabilen ve 18 güne kadar dayanabilen pil ömrüyle dikkat çeken Amazfit T-Rex Pro ile sörf yapabilir, yelken açabilir, yağışlı havada dolaşabilirsiniz.

Egzersizi Zirveye Taşıyın

100’ün üzerinde farklı spor modu ve Firstbeat™ algoritması, maksimum oksijen alımı, egzersiz sonrası toparlanma süresi ve egzersiz yükü gibi özel verileri değerlendirerek egzersiz anlayışınızı yeni bir düzeye taşıyor. Bunun yanı sıra ExerSense™ algoritması sekiz spor modunu otomatik olarak tanıyor ve ilgili tüm verileri kaydediyor.

İçgüdülerinizle Tam Uyumlu

Amazfit T-Rex Pro hava durumu izleyicisi, gün doğumu ve gün batımı monitörü ve mevcut ay evresi ekranıyla doğaya dair pek çok şeyi bileğinizin üzerinde tutabilirsiniz.

Sağlığınız Hakkında Daha Fazla Bilgilenin

Amazfit T-Rex Pro, BioTracker™ 2 PPG Biyoizleme Optik Sensörü ile donatıldı. Bu sensör günün 24 saati hassas bir şekilde kalp atış hızınızı izliyor ve kalp atış hızınız anormal yükselirse uyarı veriyor.

Amazfit T-Rex Pro, tescilli Kişisel Aktivite İstihbaratı (PAI) sağlık değerlendirme sistemi aracılığıyla kişiselleştirilmiş değerlendirmeler sunuyor. PAI, antrenmanlarınızdan, kalp atış hızınızdan ve izlenen diğer verilerinizden toplanan tüm verileri alarak benzersiz sağlık değerlendirme puanınızı gösteren sayısal bir değerle ifade ediyor.

İyi Bir Uyku Sizin de Hakkınız

Amazfit SomnusCare™ uyku kalitesi izleme özelliği hafif, derin ve REM gibi farklı uyku aşamalarını tanır, gündüz uykularını tespit eder ve uyku sırasında yaşanacak olası solunum sorunlarını takibe alır.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Amazfit T-Rex Pro KDV dahil 1.699 TL‘ye Hepsiburada.com ve çok sayıda saygın online satış platformundan temin edilebiliyor

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir