Android 12'ye PS5 özelliği

Android 12’ye PS5 özelliği

Çoğu mobil oyun, dosya boyutu açısından oldukça küçük olduğundan dolayı satın aldıktan veya indirmeye bastıktan hemen sonra oynamanıza izin veriyor. Ancak en iyi mobil oyunlardan bazılarının indirilmesi, dosya boyutları oldukça büyük olduğundan zaman alabiliyor.

Görünüşe göre Android 12, beklemeyi atlamanıza izin veren bir özellik getirecek. Google, mobil oyun geliştirici konferansında (XDA Developers’ın haberine göre), “Android 12 cihazlar için dönüşüm özelliği getireceklerini” açıkladı.

Bu özelliği konsollardan zaten biliyoruz; oyunun tamamının yüklenmesini beklemeye gerek kalmıyor. Sony konsollarda bu sistem, oyunun başının yüklenmesi ve oyuncu oyunu oynarken geri kalan yüklenmenin tamamlanması şeklinde çalışıyor. Aynı şey, Android telefonlar için de geçerli olabilir. Buna ek olarak, Google’ın oyun kurulurken buluttan akış yolu ile oynatma seçeneği üzerine çalıştığı da düşünülüyor.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir