Apple'dan A13'lü yeni canavar

Apple’dan A13’lü yeni canavar

Apple’ın Pro Display XDR monitörü oldukça uzun bir süredir piyasada, ancak yakın vadede yüksek fiyatlı ekranının güncellenmiş yeni bir versiyonu hakkında yeni bir söylenti yok. Fakat bununla beraber 9to5Mac’ten, şirketin özel bir A13 yongası ve ayrıca Neural Engine ile yeni bir ekranı test ettiğini dile getiriliyor.

Yeni ekran J327 kod adıyla sızmış. Bu noktada teknik özellikleri ile ilgili ayrıntılar net olmazken, kaynaklara göre bu ekran şu anda A13 Bionic çip olan Apple’ın yeni işlmecisine sahip olacak ki bu iPhone 11 serisinde kullanılanla aynı işlemci.

A13 işlemcinin yanı sıra bu ekranda, makine öğrenimi görevlerini hızlandıran Neural Engine’in yer alacağı da ifade ediliyor. Ve diğer söylentilere göre bu ekran ucuz bir seçenek olacak. Fakat öte yandan bu ekran hem Neural Engine, hem özel bir SoC ile beraber gelirse, mevcut Pro Display XDR’in de yerini alacağı düşünülünce bu pek de akla yatkın bir söylenti değil.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir