Çinin Göz Bebeği REALME , X3 SuperZOOM Modelini 26 Mayısta Tanıtılacak !

Günden güne popülerliğini artıran Realme, 26 mayısta X3 SuperZOOM Modelini Tanıtıyor. RealMe sevenler için çok iyi bir haber.

Realme X3 SuperZoom  yeni nesil kamera özellikleri ile şimdiden herkesin beğeni ve takdirini toplamış durumda. En büyük özelikler de biri ise Realme X3 SuperZoom kullanıcılara tam olarak 12 gm Ram İle Ulaşacak !

Çinin yeni amiral gemisi Realme X3 SuperZoom  64MP çözünürlüğünde ana kamera ile piyasaya giriyor.

6,59 İnç büyüklüğünde ekrana sahip olacağı açıklanan yeni amiral gemisi, kullanıcıların karşısına 1080X2400 piksel çözünürlüğünde gelmeye hazırlanıyor. Herhangi bir koruma teknolojisine sahip olup olmadığı bilinmeyen akıllı telefonun resmi özellikleri ise 26 Mayıs tarihinde açıklanacak.

26 Mayıs tarihinde resmi olarak tanıtılması beklenen yeni akıllı telefon, kullanıcıların karşısına 64 MP çözünürlüğüne sahip ana kamera ile gelmesi bekleniyor. 60X SuperZoom özelliğine sahip olan akıllı telefonun diğer kamera özellikleri ise bilinmiyor.

Snapdragon 855 Plus isimli işlemciye sahip olması beklenen yeni amiral gemisinin Ram miktarı ise 12 GB olarak duyuruldu. 256 GB Dahili depolama alanına sahip olan cihazın batarya kapasitesiyse 4.200mAh olarak açıklandı. 30W Gücünde hızlı şarj desteğinin de yer aldığı yeni amiral gemisi, kullanıcıların karşısına Android 10 işletim sistemiyle gelmesi bekleniyor.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir