Cybertruck, Samsung'a emanet

Cybertruck, Samsung’a emanet

Herkesin merakla beklediği Tesla Cybertruck‘ın, Samsung imzalı dikiz “aynalarına” sahip olacağı açıklandı. Güney Kore basınına göre Samsung ve Tesla, 436 milyon dolar değerinde bir anlaşma yaptı. Bu anlaşmaya göre Samsung’un kamera modülleri, Cybertruck’ın dikiz aynalarının temelini oluşturacak.

Cybertruck’ta geleneksel aynaları görmeyeceğimizi zaten biliyorduk. Sergilenen prototip araç, geleneksel dikiz aynaları yerine gösterge panelinin ekranlarına bağlı bir dizi kamerayı kullanıyor. Yani Cybertruck’ın aynasız bir tasarıma sahip olacağı da böylece kesinleşmiş oluyor.

Samsung ve Tesla’nın EV teknolojileri etrafında ortaklık kurması Cybertruck ile başlamıyor. Koreli teknoloji devi, Tesla’ya daha önce piller de dahil olmak üzere bazı teknolojiler sağlamıştı. Raporlar, Samsung tarafından geliştirilen yeni PixCell LED farın da Tesla tarafından gelecekteki EV’leri için kullanılacağını gösteriyor.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir