Days Gone PC'ye geliyor!

Days Gone PC’ye geliyor!

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklama ile acımasız bir açık dünya oyunu olan Days Gone’ın, 18 Mayıs 2021 tarihinde Epic Games Store ve Steam platformlarına geleceğini duyurdu. İyileştirilmiş grafikler, 21:9 ultra-geniş monitör desteği, klavye ve fare ile kontrol imkanı ve PlayStation 4‘e yayınlanmasının ardından tüm çıkış sonrası yayınlanan içeriğin yer aldığı Days Gone, PC oyuncuları için heyecan verici içeriklerle geliyor.

Days Gone Hakkında

Days Gone, gizemli uluslararası bir hastalığın dünyanın büyük bir kısmını yok ettiği, öldürmediklerini ise milyonlarca akılsız ama ölümcül bir yaratığa dönüştürdüğü pandemiden 2 yıl sonrasında, Pasifik Kuzeybatı’nın yüksek çöllerinde geçen bir açık dünya temalı aksiyon oyunudur. Hayatta kalanlar, tüm kaynakların kıt olduğu, şiddet ve cinayetin sıradan olduğu ve Freakers isimli yaratıkların kalabalık bir şekilde gezindiği bir dünyada yaşamaktadır.

Oyuncular, sivil kampların dışında vahşi hayatta kuralsızca yaşayan ödül avcısı ve bir serseri olan Deacon St. John olarak yeni dünyanın şiddetine karşı yüzleşecekler. Deacon, dünya yok olmadan önce üyesi olduğu Mongrels MC isimli kanunsuz motor kulübüyle şiddetin ve kaosun açık yollarda bir parçası olduğu dönemden öğrendiği yeteneklerini kullanarak hayatta kalmaktadır.

Her şeyin merkezinde, Days Gone kimlerin bu sert koşullara nasıl tepki verdiğini ve yaşamanın sadece hayatta kalmak olmadığını, bu koşullar altında kaybın, sevginin, dostluğun, intikamın ve çaresizliğin keşfini konu alıyor. Deacon özelinde ise bu umudun asla kaybolmaması gerektiğinin bir hikayesi.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir