eFootball'a PS5 ve Xbox dopingi

eFootball’a PS5 ve Xbox dopingi

eFootball’un yapımcısı Seitaro Kimura’nın Techradar ile yaptığı özel röortajda, oyuncuların, PS5 ve Xbox Series X’te büyük görsel iyileştirmelere görmeyi beklediğini, ancak konsolda 120Hz desteği olmadığını doğruladı. E peki eFootball, PlayStation 5 ve Xbox Series X’te ne tür büyük görsel geliştirmelerden bahsediyor olabilir?

Bu konuya da açıklık getiren Seitaro Kimura, konunun 120Hz tazeleme hızıyla ilgisi olmadığını söylerken, her 2 oyun konsolu için de 4K çözünürlüğünde görüntü desteğinin sağlanacağını ve bununla beraber oyunun PC türevine kıyasla, çok daha iyi doku kalitesi ve ışıklandırma özelliklerinin sunulacağını söylüyor. Açıkçası biz de merakla bekliyoruz.

eFootball, son dönemde büyük değişikliklerle ve iddialı tutumlarla karşımıza çıkıyor. Yıllardır bildiğimiz PES ismini ortadan kaldıran ve bundan sonra sadece eFootball adıyla rakibi FIFA’nın karşısında yer alacak olan ünlü seri, öte yandan tamamen “ücretsiz” şekilde oyunculara sunulacağı konusunda da kafaları karıştırıyor. Yeni oyunun tanıtılmasını açıkçası biz de büyük bir heyecanla bekliyoruz.

eFootball, eylül ayında, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC ve mobil platformlar için yayınlanacak.

twitter likes kaufen

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir