Ev internetine indirim geldi

Ev internetine indirim geldi

Vodafone‘un “her evde internet olsun” diye başlattığı kampanya kapsamında, Vodafone Evde İnternet alan müşteriler için ilk 6 ay %50 indirim sunulacak. Vodafone ayrıca, Vodafone Evde müşterilerine 24 ay ücretsiz Vodafone TV hediye edecek.

Vodafone, evde keyifli ve kaliteli internet deneyimi yaşamak isteyen aileler için yenilikçi hizmetler sunmaya devam ediyor. Vodafone, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte artan internet ihtiyacını karşılamak üzere Vodafone Evde İnternet alan müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenliyor. “Her evde internet olsun” diye başlatılan kampanya kapsamında, xDSL altyapısı kapsamında sunulan tüm paketlerde ve hız bantlarında Vodafone Evde İnternet ilk 6 ay %50 indirimli olacak. Aralık sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Vodafone Evde İnternet 34,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. Vodafone ayrıca, Vodafone Evde müşterilerine 24 ay ücretsiz Vodafone TV hediye edecek.

Her evde internet olsun istiyoruz

Birey ve hanelerin dijitalleşmesine önem verdiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Vodafone olarak, müşterilerimizin dönemsel ihtiyaçlarını anlıyor ve bu ihtiyaçlara yönelik çözümler üretiyoruz. Bu doğrultuda, Vodafone Evde İnternet müşterilerimiz için her yıl yaptığımız gibi ‘okula dönüş’ kampanyası düzenledik. Bu dönemde ailelerin ihtiyaçları ve maddi harcamalar artıyor. Pandemi ve uzaktan eğitim süreciyle birlikte daha da önem kazanan ev interneti ihtiyacının karşılanması konusunda müşterilerimiz için avantajlı bir teklif geliştirdik. ‘Her evde internet olsun’ diye başlattığımız kampanya kapsamında, Vodafone Evde İnternet alan müşterilerimizin ilk 6 ay faturalarının yarısını biz ödüyoruz. Böylece müşterilerimiz, aileleriyle birlikte evde internet keyfini kesintisiz ve uygun bütçelerle yaşayabilecek. Ayrıca, Vodafone Evde müşterilerimize 24 ay ücretsiz Vodafone TV hediye ediyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine odaklanmaya ve müşteri memnuniyeti yaklaşımımızla onların yanında olmaya devam edeceğiz.”

BASIN BÜLTENİNDEN DERLENMİŞTİR

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir