Facebook’ta Sahte Haberler Sorununa Çözüm

Facebook uzun zamandan beri sosyal medyanın ön sıralarında yerini almıştır. Sürekli olarak da gelişmeler göstererek dünyada yerini almayı başarmıştır. Ancak sosyal medyada bazen sahte haberler ile kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışılmıştır.

Facebook sitesi ise bu soruna çözüm arayarak sonunda başarılı bir çözüm yolu oluşturmuştur. Genel olarak insanlar Facebook sitesine giriş yaparak güncel ve doğru haberleri takip ederken ancak bazen karşılarına sahte haberler çıkarak, bu haberlerden her zaman şikayetçi olmuşlardır.

Facebook’a en son çıkan güncelleme sayesinde bu sahte haberlerden kurtulmayı mümkün hale getirmiştir.

Facebook Yeni Güncellemesiyle Sorunları Giderdi

Yepyeni güncellemesiyle bazı gizlilik ve güvenlik ayarlarını da düzenleyerek bu sahte haber sorunlarını da ortadan kaldırmak için adımını atmış bulundu.

Facebook sosyal medya sitesi yeni gelen güncelleme ile birlikte haber kaynağının bağlantı kısmının alt alanına logo ekleyerek daha güvenli hale getireceklerdir.

Bu özellik ise insanlardan doğru ve kesin haberleri okumasını sağlayarak ve güvenemedikleri, geçersiz haberleri de okumasına engel olacaklardır. Yepyeni güncelleme ile bu özellik her geçen gün gelişmektedir.

Bu özellik ise genel olarak firmaları, şirketleri daha çok sevindirmiş oluyor, doğru haber paylaşımının farkını insanlar rahat bir şekilde görmesi sağlanacaktır.

Popüler markalar, şirketler ise yayınlayacağı haberler, makalelere ise kendilerine özgün logolarını ekleme fırsatına sahip olmaktadır. İnsanlar ise artık hangi haberi okursa o firmanın haberi olduğuna bilmek zorunda kalacaktır.

Paylaş
Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir