Galaxy Unpacked CANLI YAYIN

Galaxy Unpacked CANLI YAYIN

Samsung, yeni ürünlerini tanıttığı Unpacked etkinliklerinden bir yenisini daha bugün düzenliyor. Bu kez etkinliğin yıldızları, Samsung’un yeni katlanabilir telefonları olacak.

Öncelikle tüm gözler Galaxy Z Fold3’ün üzerinde olacak. Onu, Galaxy Z Flip3‘ün takip edeceği neredeyse kesin. Bu iki yeni katlanabilir telefonla birlikte Samsung, katlanabilir telefon pazarında zaten şimdiden elde ettiği liderliği pekiştirmeyi amaçlıyor.

Bu iki yeni katlanabilir telefonla birlikte, Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 4‘ün ve yeni tam kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds+ 2‘nin de tanıtılması bekleniyor. 

Tanıtılacak olan tüm yeni Samsung cihazlarının haberlerini ve detaylı ön incelemelerini ilerleyen saatlerde yine CHIP Online’da bulabileceksiniz. Ama şimdi arkanıza yaslanın ve Unpacked etkinliğini hemen aşağıdan, canlı canlı izlemeye başlayın…

Samsung Galaxy Unpacked August 2021: LivestreamSamsung Galaxy Unpacked August 2021: Livestream#SamsungUnpacked is LIVE on August 11, 2021. Watch how it all unfolds. Learn more: To view the YouTube streams on a desktop or laptop computer you’ll need: • Most recent version of Google Chrome, Firefox, MS Edge or Safari • Operating system: Windows 7+, Mac OS X 10.7+ or Ubuntu 10+

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir