Galaxy Z Flip 3 5G parça parça

Galaxy Z Flip 3 5G parça parça

Samsung’un geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip3, en merak edilen telefonlardan biriydi. Eski kapaklı akıllı telefonları andıran tasarımı, ancak esnek ekranıyla beraber bu kullanım şeklini yenilikçi forma uyarlamasıyla ilgi odağı olan Galaxy Z Flip3, çok geçmeden parçalarına ayrıldı.

PBKreviews adında bir YouTube kanalı tarafından parçalarına ayrılan Galaxy Z Flip3, 9 dakikalık video sürecinde tüm içeriğini gözler önüne seriyor. Galaxy Z Flip 3’ün hem arka kasasının hem ekran panelinin yerinden çıkartıldığı videoda, telefonun arka ekranı ve kameraları da yerinden çıkartılıyor.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G Disassembly Teardown Repair Video ReviewSamsung Galaxy Z Flip 3 5G Disassembly Teardown Repair Video ReviewSamsung Galaxy Z Flip 3 5G Disassembly Teardown Repair Video Review. Repairability SCORE: 4/10 iFixit Tool Set: iFixit Isopropyl: Tool set: Adhesive: 300LSE Adhesive: Heat Gun: Pry Picks: Other Replacement Parts:

Özellikle arka plakası ve ekranının çizilmesi durumunda kolayca değiştirilebildiği görülen Galaxy Z Flip 3’ün içeriğindeki bileşenlerin birbirine oldukça yakın şekilde yerleştirildiği görülürken, yine de kullanılan özel aletlerle hızlıca açılabilmesi, telefonun tamir edilebilirlik puanına etki edecek cinsten. Galaxy Z Flip 3 videosunun tamamını hemen yukarıdan izleyebilirsiniz.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir