Galaxy Z Fold 3 duvar kağıtları

Galaxy Z Fold 3 duvar kağıtları

Bir süredir beklediğimiz Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3‘in tanıtılmasına çok az bir zaman kaldı. Samsung’un 11 Ağustos’ta yapacağı Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılmasını beklediğimiz Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 hakkında her şeyi çok yakında öğreneceğiz. Elbette o tarihe kadar yeni katlanabilir telefonlar hakkında sızıntılar gelmeye devam edecek. Onları da sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Tıpkı şu anki gibi.

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 henüz tanıtılmadı, ancak duvar kağıtları ortaya çıktı. Samsung’un Galaxy Z Fold 2’de gördüğümüz kelebek stilini Galaxy Z Fold 3’te de koruduğunu görüyoruz. Yeni duvar kağıtları sadece daha süslü ve elle boyanmış hissiyatı yaratıyor. Galaxy Z Fold 3 duvar kağıtları, telefonun ekranı açıkken yukarıdaki gibi görünecekken, telefonun ekranı kapalı olduğunda ise aşağıdaki şekilde görünecek.

Galaxy Z Flip 3 ise dikey formda olacağından duvar kağıtları da ona uygun şekilde tasarlanmış. Renk, tasarım ve içe katlanabilir ekran için uyumlu şekilde tasarlanan Galaxy Z Flip 3 duvar kağıtlarını da aşağıda görebilirsiniz.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir