Galaxy Z Fold 3 ilki başaracak

Galaxy Z Fold 3 ilki başaracak

Samsung, bu sene 2 yeni katlanabilir akıllı telefon sunmayı planlıyor. Bunlardan biri Galaxy Z Flip 3 olacakken, bir diğeri ise Galaxy Z Fold 3 olacak.

Daha önce de Galaxy Z Fold 3 ile ilgili birtakım sızıntılar duymuştuk. Ancak bu defaki, Galaxy Z Fold 3 için bir hayli heyecanlandıracak bir haber. Öyle ki Galaxy Z Fold 3, ekran altı kameraya sahip ilk katlanabilir akıllı telefon olacak gibi görünüyor. Sızan fotoğraflarda da bu net şekilde görülüyor.

Öte yandan çokça konuşulan S Pen desteğinin de Galaxy Z Fold 3’te yer alacağı da öyle. Görüntülerde, kalemin bir video görüşmesi ile eşzamanlı olarak not almak için kullanıldığı gösteriliyor.

Sızan bu fotoğrafların, Samsung tarafından Galaxy Z Fold 3’ün pazarlanması ve tanıtılması amacıyla hazırlanmış olduğu iddia edilirken, Samsung cephesinden elbette şimdilik bu konu hakkında bir bilgi yok.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir