GeForce NOW'a yeni 61 oyun

GeForce NOW’a yeni 61 oyun

Bu haftanın yeni oyunları arasında Remedy’nin korku macerası Alan Wake (Steam’de mevcut), Wild West FPS Call of Juarez: Gunslinger (Steam’de mevcut), motosiklet yarış simülatörü MotoGP21 (Steam’de mevcut) ve 13 Mayıs’a kadar Epic Games Store’da ücretsiz olan hayatta kalma oyunu Pine yer alıyor. En sevilen dijital oyun mağazalarında mevcut olan oyunlar, bulut üzerinden GeForce NOW’da tüm cihazlar üzerinden oynanabiliyor.

Bu hafta GeForceNOW kütüphanesine eklenecek oyunların tam listesi:

Alan Wake (Steam) Alan Wake’s American Nightmare (Steam) Assetto Corsa (Steam) Beat Cop (Steam) Call of Juarez: Gunslinger (Steam) Chronicon (Steam) Death Rally (Steam) Hitman 2: Silent Assassin (Steam) The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV (Epic Games Store) MotoGP21 (Steam) Observer System Redux (Epic Games Store) Pacify (Steam) Pine (13 Mayıs’a kadar Epic Games Store’da ücretsiz) Project: Gorgon (Steam) THE SHORE (Steam) Steep (Steam) Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist (Steam)

Paylaş
Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir