Google Apple'la dalga geçti

Google Apple’la dalga geçti

Google kısa süre önce ABD ve Japonya’da Pixel 5a 5G telefonunu piyasaya sürdü. Ürünün reklamlarında ise Apple’ın tanıtım materyalindeki çiçekli dili taklit eden oldukça eğlenceli bir reklam yaptı. Reklamda 3, 5 mm kulaklık jakı olağanüstü bir şeymiş gibi anlatılıyor ve Apple’ı genelde eleştirdiği “abartma” noktasından vurmaya çalışıyor.

Aynen Apple reklam ve tanıtımlarında olduğu gibi, videoda mükemmel, basit, harika, muhteşem kelimeleri bol bol kullanılıyor. Örneğin daire şeklini anlatmak için “noktalardan oluşan mükemmel bir set. Tüm noktalar tek bir merkezden eşit uzaklığa yerleştirilmiş” gibisinden tanımlamalar var. 3,5mm jak girişi uzayda kara deliklere benzetiliyor ve jakın telefona takılması Uluslararası Uzay İstasyonu’nun kenetlenme mekanizmasına benzetiliyor.

Eğlenceli Google Pixel 5a 5G reklamını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Circle Comes Full Circle, with the new Google Pixel 5a with 5GThe Circle Comes Full Circle, with the new Google Pixel 5a with 5GCalling this perfectly-symmetrical, technological marvel, a “headphone jack” may feel like an understatement…but technically, that’s what it’s called, so… fair enough. Behold! The Headphone Jack, on the Google Pixel 5a with 5G. Available at the GoogleStore.com:

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir