Güçlü ama uygun donanımlı

Güçlü ama uygun donanımlı

Yükselen döviz kurları nedeniyle, fiyatları katlanarak artan Apple veya rakibi telefon üreticilerinin modellerine herkesin erişebilmesi artık imkansız hale geldi. Yeni nesil bir iPhone’un fiyatının 20 bin liralara kadar çıktığını unutmamak gerekiyor. Apple ile rekabet eden güçlü markaların da fiyatları ondan aşağı kalır durumda değil. Samsung telefonları 17 bin lira gibi fiyatlara kadar ulaşabiliyor. ABD ile siyasi ve ticari kriz yaşayan Huawei’nin bile top modeli 30 bin lira fiyat etiketini görürken, ortlama modellerinin 10 bin liraya yakınsadığını görüyoruz.

İşte bu piyasada, hala çok güçlü donanımlara sahip olup da uygun fiyatıyla kalpleri fethedecek telefonlara olan ihtiyaç, alternatif markaların yükselişini de beraberinde getirdi.

İşte bu noktada, üç önemli telefon üreticisi, güçlü donanımları ama uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor.

Bunlar Reeder cep telefonları veya Alcatel cep telefonları  ya da  Tecno modelleri, büyük ekranları, güçlü donanımları, uzun pil ömürleri, başarılı kamera sistemleri, gelişmiş yazılımları ve yaygın servis imkanlarıyla Türkiye’de tüketicilerin gözdesi olmayı başarılar.

Reeder, uzun zamandır ülkemizde faaliyet gösteren bir yerli üretici. Tasarladığı telefonlar ve tabletler son derece başarılı modeller olarak dikkat çekiyor. Firma ilk olarak, elektronik kitap okuyucuları üretmek için kurulduğu için İngilizce okuyucu anlamına gelen reader kelimesinden ismini alıyor. Ancak firmanın ürünleri çok beğenildikçe, Reeder’ı tablet ve telefon ürünleriyle de karşımızda gördük ve çok sevdik.

Alcatel ve Tecno da, şirket politikası olarak, güçlü donanımları uygun fiyatla kullanıcısına sunmaya özen gösteren üreticiler ve ürettikleri telefonların kalitesi, günümüzün dijital ihtiyaçları için fazlasıyla yeterliyken fiyatlarının da rekabetçi olduğunu kabul etmek gerekiyor.

ADVERTORIAL

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir