KFC Yeni Oyuncu Konsolu

Hem TAVUK, Hem OYUN KONSOLU Olur mu ? KFC Ne Yapıyor ?

Konsol dünyası yepyeni bir oyuncuyla tanışıyor olabilir: KFConsole. Dünyanın en büyük fast food zincirlerinden bir tanesi olan KFC, KFC Gaming adlı Twitter hesabından ilk konsolunu tanıttığı bir video yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde oyun dünyasının en çok beklenen konsollarından bir tanesi olan Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5’in duyurusu gerçekleştirilmişti. Ancak bir gün sonra sürpriz bir şirketten sürpriz bir konsol tanıtımı daha geldi: KFConsole.

KFC Gaming adlı resmi Twitter hesabı, 12 Haziran 2020’de bir video paylaştı. “Oyunculuğun geleceği burada” yazısıyla paylaşılan videoda KFConsole adını verdikleri oyun konsolunun tasarımını ve bazı özelliklerini tanıttılar.

KFC dünyanın en büyük “fast food” zincirlerinden birisi olarak biliniyor. Genelde yapmış olduğu kampanyalar ile ön plana çıkan şirketin, bu paylaşımının bir kampanya olabileceği de düşünülüyor. Şirket yaptığı paylaşımda çıkış tarihi olarak ise 12 Kasım’ı işaret ediyor. Sony, geçtiğimiz günlerde yeni konsolu PlayStation 5’i tanıtmış ve Microsoft ise geçtiğimiz aylarda Xbox Series X’i tanıtmıştı. Her iki bu yeni konsolunda 2020’nin tatil döneminde çıkacağı duyuruldu. KFC de gerçekten tanıtmış olduğu bir konsol olsaydı aynı dönem içerisinde 2 değil 3 konsol görebilirdik.

Bu yeni tanıtılan söz konusu ürünün parodi olup olmadığı henüz bilinmiyor. Açıklanan bazı özelliklerine bakacak olursak KFConsol’da bir adet Blu-Ray disk sürücüsü yer alacak. Söz konusu bu model gerçek 4K ve 120 FPS desteği sunabilecek. Bunların gerçek olup olmadığını ise ilerleyen günlerde göreceğiz. Şuan için henüz belirsizlik bulunan KFConsole için eğer gelirse pazarda hareketlilik ve bir yenilik olacaktır. Bakalım ilerleyen dönemlerde neler olacak göreceğiz.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir