İçinde fan olan telefon

İçinde fan olan telefon

Lenovo Legion Phone Duel şu anda satın alabileceğiniz en iyi oyun telefonlarından biri. Ancak yakında piyasaya sürülmesi beklenen Lenovo Legion 2 Pro‘nun sızan bazı resimleri, etkileyici bir halef modelin gelmek üzere olduğuna işaret ediyor.

Weibo’da (bir Çin sosyal ağı) Antutu (bir kıyaslama testi grubu) tarafından paylaşılan fotoğraflar, hem önden hem de arkadan Lenovo Legion 2 Pro gibi görünen bir cihaz gösteriyor. İlginç olansa, arkada ortada görünür bir fan bulunuyor olması.

Birçok telefonun bir tür soğutma sistemi var ve oyun telefonları genellikle klipsli fanları destekliyor, ancak bir telefondaki yerleşik fan alışılmadık bir durum. Bu, telefonun çoğu rakibinden daha serin çalışabileceği anlamına gelebilir.

Sızan fotoğrafta, Lenovo Legion 2 Pro’nun alışılmadık bir tasarıma sahip olduğunu görebilirsiniz, çift lensli kamerası da telefonun arka tarafının ortasına yakın bir yerde bulunuyor, ancak Lenovo Legion Phone Duel da zaten böyle bir tasarıma sahipti.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir