iPhone 7 WiFi Entegresi Değişimi

iPhone 7 WiFi sorunu, yazılımsal veya fiziksel bir darbe sonucu ortaya çıkabilecek bir sorundur. Bu sorunun genel kaynağı anakart üzerinde bulunan wifi entegresinin darbe almasıdır, ancak yazılımsal olarak WiFi problemleri de olabileceği için en doğru sonuç servislerimizde gerekli kontroller yapıldıktan sonra belli olacaktır. WiFi entegresi, anakart üzerinde bulunan entegre bir parçadır ve telefonun WiFi yazılımları bu entegre parçayla ilgilidir. Dolayısıyla herhangi bir WiFi probleminin en temel nedeni olarak bu parçanın hasar görmesi bilinmektedir. Bu parça ayrıca bluetooth aktivitelerini de yöneten parçadır.

Bu problem özellikle iPhone 7 modellerinde sıklıkla görülmektedir. Bu modellerin tasarımında wifi entegre parçası diğer modellere göre daha açık bir noktada bulunduğu için daha kolay hasar alabilmekte, en ufak düşürmelerde bile zarar görebilmektedir. Bu tür durumlarda profesyonel bir yardım almanız gerekir. Servisimiz, orijinal Apple parçaları ile ve kaliteli teknik ekibi hile hizmet vermektedir. Arızalı cihazınızı servisimize getirerek teslim ettikten sonra gerekli kontrol işlemleri yapılır ve en kısa süre içerisinde cihazınızın tamir işlemleri başlatılır. İşlem çok uzun sürmeyen bir işlem olduğu için gün içerisinde cihazınızı herhangi bir veri kaybı yaşanmadan teslim alabilirsiniz.

iPhone 7 WiFi Entegresi Değişimi

iPhone 7 cihazlarının WiFi entegrelerinin değişimini servisimizde gerçekleştiriyoruz. Servisimize ulaşan iPhone 7 model cihazlarınız, önce manuel olarak kontrole alınıyor ve WiFi entegresinde bir sorun tespit edilirse WiFi entegresi değişimi gerçekleştiriliyor. Teknik alanda deneyimli ve uzman personelimiz, cihazınızdaki eski WiFi entegresi parçasını sökerek yeni ve sorunsuz parçayı monte ediyor. Ardından cihazınız da yeniden monte ediliyor ve manuel olarak WiFi kontrol testi yapılıyor. Gerekli kontrollerin tamamlanmasından sonra cihazınız sizlere teslim edilmek üzere hazır oluyor.

WiFi Entegresi Değişimi Ne Kadar Sürer?

Wifi entegresinin değişimi, ortalama olarak en geç 3 saat içerisinde tamamlanmaktadır. Yani cihazınızı servisimize teslim ettikten sonra yarım saat ile 3 saat arasında yeniden servisimize gelerek cihazınızı alabilirsiniz. Cihazınızı teslim aldıktan sonra 6 ay içerisinde wifi ile ilgili herhangi bir problem yaşarsanız yeniden servisimize gelerek ücretsiz olarak hizmet alabilirsiniz.

Tamir İşlemleri Yapılırken Verilerim Silinir Mi?

iPhone 7 WiFi entegresi tamiri yapılırken verileriniz silinmez. Yine de her ihtimale karşılık, servisimiz tarafından verileriniz yedeklenir ve olası bir veri kaybı durumunda gerekli yedeklemeler yüklenerek cihazınız size teslim edilir. Dolayısıyla herhangi bir veri kaybı yaşamadan cihazınızın wifi entegresi tamiri yapılır.

iPhone 7 Yazılımsal WiFi Sorunu Çözümü

Eğer wifi sorunun nedeni, yapılan testlerden sonra yazılımsal olarak tespit edilirse cihazınızın gereken yazılımsal kontrolleri yapılır ve gerekli yazılımlar yeniden cihazınıza yüklenir. Bu süreç içerisinde de cihazınız yedeklenir ve herhangi bir veri kaybı olmaz. iPhone 7 wifi sorunu çözümü yapıldıktan sonra cihazınız size kusursuz biçimde teslim edilir.

Kullanılan Yeni Parçalar Orijinal Midir?

iPhone 7 wifi sorunu giderirken servisimiz tarafından kullanılan parçalar orijinal ve lisanslı parçalardır. Dolayısıyla cihazınız ile uyumlu bir şekilde çalışacağı için sorununuz kesin olarak çözülecektir. Wifi entegresi olarak bilinen parça, cihazın sadece wifi bağlantısını değil, aynı zamanda bluetooth bağlantısını da kontrol eder. Bu yüzden bluetoothunuzda da yaşanan bir sorun varsa bu parçanın değişimi sonrasında düzelecektir.

Servisimiz, bunun gibi her türlü iPhone model telefonların tamir hizmetini de vermektedir. Elinizdeki arızalı iPhone ürününü servisimize getirdikten sonra gereken kontroller ve tamir işlemleri en kısa süre içerisinde başlatılır. Cihazınız en hızlı şekilde tamir edilerek size geri teslim edilir.

Paylaş
Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir