İphone En Çok Satan Modeli

İphone En Çok Satan Telefon Modeli

Teknoloji devi Apple, en çok satan İphone cep telefonu modelini açıkladı. Senelerdir kaliteli hizmet ve ileri düzey ürünler ile kullanıcıların gözlerini dolduran iphone cep telefonları, her geçen süre zarfında daha da ileriye gitmeye devam ediyor.

İphone 6, İphone 6 Plus, İphone İphone 6S, İphone 6s Plus, İphone 7, İphone 7 Plus, İphone 8, İphone 8 Plus, İphone X,
İphone XR, İphone XS, İphone XS MAX, İphone SE ( 2. Nesil ) , İphone 11 ,İphone 11 PRO MAX, İphone İphone 11 PRO modelleri ile kullanıcıya deniş bir kitlede hizmet etmeye devam ediyor.

Apple firması, her sene mutlaka en az bir lansman yapıyor ve olduğu yılın yeni modelleri ve en iyi iphone modeli tanıtılıyor.
Sene 2019 ‘da tanıtılan yeni İphone 11 çekirdek ailesi, 3 farklı bütçeye hitap etmesi sebebi ile, kullanıcılardan beğeniler toplamıştı.
Üçlü kamera kurulumu, şık tasarım ve renk skalasının genişliği ise iPhone 11 ailesinin bu özellikleri kullanıcıların göz bebeği olmasını sağlamıştı.
Resmileşemeyen CIRP raporuna göre ise 2019 senesinde tanıtılan iPhone 11’in bu listede başı çektiği görülüyor. Rakamlarda 2019 yılında ABD’de satılan iPhone’ların yüzde 69’u yeni modeller olduğu görülüyor.
İphone en çok satan modellerin sırasıyla iPhone 11, iPhone XR, iPhone 11 Pro Max olduğu görülüyor. Geçenlerde ortaya çıkan bir rapora göre de 2019 yılında en çok satılan telefonlar arasından göz kırpan iPhone XR, yeni yayınlanan raporda da yer aldı. Neredeyse 2 yıl geçmesine rağmen ikinci sırada yer almasının sebebi ise yüksek performansına göre, uygun kalan fiyat etiketi diyebiliriz.
En çok satılan iPhone’larda ilk sırada iPhone 11’in yer aldığını söylemiştik. Yüzde 39 oranında satılarak liderlik koltuğuna oturan model, ailenin en uygun fiyatlısı olarak da karşımıza çıkıyor. iPhone XR ise aradan geçen zamana rağmen yüzde 18’lik bir oranla ikinci sırada buluyor kendisini.
Apple’ı memnun edecek bu anketin rakamlarına göre, satışların yüksek olması yatırımcı tarafında da yüzleri güldürüyor. Zira bu tarz raporlar veya anketler yayınlandıktan kısa bir süre sonra Apple hisselerinde yükseliş yaşanıyor. Dünyanın en değerli şirketleri arasında yer alan teknoloji devinin resmi rakamları 28 Ocak 2020 tarihinde paylaşması bekleniyor.
Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir