Karşınızda Huawei Mate 40 Pro

Karşınızda Huawei Mate 40 Pro

Huawei, 22 Ekim’de düzenlenecek global lansman çerçevesinde yeni Mate 40 serisini tanıtacak. Tanıtımın ardından yeni telefonlar hakkında sizlere daha fazla bilgi vereceğiz elbette, ancak özellikle Mate 40 Pro hakkında önemli sızıntılar var.

WinFuture’den gelen yeni rapora göre Mate 40 Pro, 6.76 inç büyüklüğünde ve 2772×1344 piksel çözünürlüğünde OLED bir ekranın sahibi olacak. Ekran kenarları kavisli olacakken, ekranın altında bir parmak izi sensörü de yer alacak. Tasarımı ise, hemen aşağıda gördüğünüz gibi olacak.

Huawei’nin Mate 40 Pro’da da Leica ortaklığını sürdürdüğünü görüyoruz. Telefonun arkasında dikkat çekici ölçüde büyüklükte bir kamera alanı yer alacakken, ana kamera 50 MP boyutunda olacak. Telefonda ayrıca 20 MP geniş açılı ve 12 MP telefoto lensin daha yer alacağı ifade ediliyor.

Huawei Mate 40 Pro’nun işlemcisi ise söylenene göre Huawei Kirin 9000. Bu işlemcinin detaylarından çok emin değiliz, fakat kaslı bir işlemci olacağı kesin.

Yine sızıntıya göre Huawei Mate 40 Pro, 12 GB RAM ve 8 GB RAM şeklinde 2 farklı model olarak tanıtılacak.

Peki, Huawei Mate 40 Pro fiyatı ne olacak? Şu an bunu bilmiyoruz, ancak Mate 30 Pro, yaklaşık 1200 Dolar fiyatla yola çıkmıştı. O nedenle Mate 40 Pro’nun da daha aşağı olacağını sanmıyoruz.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir