12 yaşında ama yaptığı inanılmaz

Kendi bilgisayarını kendin seç!

Günümüzde her ne kadar teknolojik alışverişlerimizi çoğunlukla online marketlerden yapıyor olsak da, özellikle sürekli olarak yanımızda olacak, her türlü işimize koşacak bir laptop satın almadan önce ürüne dokunmak, nasıl göründüğünü, nasıl bir performans gösterdiğini hissetmek isteyen hatırı sayılır bir teknoloji kullanıcısı kitlesi bulunuyor. Bu testimizde, bu tür kullanıcılara çok uygun bir hizmet sunan, Intel ve Casper işbirliği ile Teknosa mağazalarında gerçekleştirilen yeni bir seçeneği mercek altına alıyoruz.

Intel ve Casper işbirliği ile Teknosa mağazalarından dilediğiniz bilgisayarı konfigüre edebilir, kişiye özel bilgisayarınızı satın alabilirsiniz. Toplama bilgisayarların getirdiği muhtemel parça uyumsuzluğu ve satın alma sonrası garanti problemleri gibi riskleri de almış olmuyorsunuz.

Intel ve Casper, kullanıcıların herhangi bir Teknosa mağazasına giderek bir laptop konfigüre ettirmelerine ve bu ürünü satın almalarına imkân veriyor. Mağazanın sunduğu taksit, kredi vs. gibi imkanlardan da yararlanarak satınalma işlemini gerçekleştirebiliyor, daha sonra sizin için inşa edilen ürünü mağazadan alabiliyor veya adresinize gönderilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Bu sistemin nasıl çalıştığını, Teknosa’daki danışmanların ne kadar bilgili olduğunu ve kullanıcıları nasıl yönlendirdiklerini test etmek için, özel bir çalışma yaptık. Sıradan bir kullanıcı olarak bu süreci adım adım gerçekleştirmeye karar verdik. Bir Teknosa mağazasına gittik, sıradan bir kullanıcı olarak bir laptoptan beklentilerimizi sayıp döktük ve ürün danışmanından bize bir laptop önermesini istedik. Daha sonra da bu ürünü evimize değil, CHIP Online Test Merkezine gönderip performansını test ettik.

Bu özel testi, sürecin nasıl gerçekleştiğini ve ürünün özelliklerini videomuzdan izleyebilirsiniz. Casper Excalibur G770 İncelemesini ise buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. 

ADVERTORIAL

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir