Konami'den eFootball PES duyurusu!

Konami’den eFootball PES duyurusu!

Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla UEFA EURO 2020™ turnuvasının Resmi Video Oyunu eFootball PES 2021 için eFootball PES 2021 LITE ve mobil dahil çeşitli platformlara gelecek yeni güncellemeleri duyurdu.

Bugünden itibaren, Veri Paketi (Data Pack) 6.0 çeşitli platformlarda ücretsiz olarak indirebilir olacak ve resmi UEFA EURO 2020™ modunu içerik güncellemeleriyle daha da zengin bir hale getirecek:

Almanya, İtalya, İspanya, Rusya, Macaristan, İsveç, Danimarka ve Romanya dahil olmak üzere güncellenmiş ulusal takım kitleri Fransız oyuncu Antoine Griezmann, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, İskoç Liam Cooper, Danimarkalı Joakim Maehle ve Türk oyuncumuz Çağlar Söyüncü dahil olmak üzere güncellenmiş oyuncu görselleri Resmi UEFA EURO 2020™ hakem kitleri Resmi UEFA EURO 2020™ manşet rozetleri ve şampiyonluk rozeti

KONAMI’nin bir diğer açıklaması da bir sonraki ücretsiz paket olan Data Pack 7.0’ın önümüzdeki ay sonuna doğru yayınlanacağı yönünde. Bu tarih turnuvanın nakavt aşamasına denk geliyor ve aşağıdaki içeriklerin oyuna eklenmesinden oluşuyor:

Her takımın seçilmiş 26 finalist oyuncusundan oluşan güncellenmiş ulusal takım ekipleriTakım büyüklüğünün 23 oyuncudan 26’ya yükselmesi

Haziran başından Temmuz ortasına kadar eFootball PES 2021‘in LITE ve mobil dahil çeşitli platformlardaki sürümlerinde çeşitli UEFA EURO 2020™ temalı oyun içi kampanya ve etkinlik planlanmakta.

Etkinliklerin ve kampanyaların kesin tarihleriyle detaylı bilgileri, resmî web sayfası üzerinden ve PES sosyal medya hesaplarında çok yakında duyurulacak.

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE an itibarıyla PS4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için satın alınabilir durumda. Oyun aynı zamanda PS5 ve Xbox Series X”S tarafından da destekleniyor. Oynaması ücretsiz sürüm eFootball PES 2021 LITE da çeşitli çevrimiçi modları ve içerikleriyle sizleri bekliyor.

Ayrıca eFootball PES 2021 mobil sürümünü iOS ve Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir