Microsoft, Apple'la dalga geçti

Microsoft, Apple’la dalga geçti

Microsoft, Surface Pro 7 için hazırladığı yeni reklam filmini yayınlamış. Reklam filminde Surface Pro 7’yi Apple’ın MacBook Pro’su ile karşılaştıran Microsoft, her 2 laptop’ın bazı özelliklerini karşı karşıya koymuş. Ancak bunu yaparken, Apple ile alay etmekten de geride durmamış.

Hemen aşağıda izleyebileceğiniz videoda, Surface Pro 7’yi MacBook Pro ile karşılaştıran Microsoft, MacBook Pro’nun Touch Bar’ı için “küçük çubuk” derken, izleyicilere Apple’ın neden laptop’a tam bir dokunmatik ekran yerleştirmediğini soruyor. Haksız da sayılmaz.

Oynat Microsoft’tan Apple’a taş! Microsoft’un Surface Pro 7 için hazırladığı yeni reklam filmi, -alaylı da olsa- MacBook Pro’da önemli bir eksikliğe dikkat çekiyor.

Zira Surface Pro 7 de pek çok laptop gibi tamamen dokunmatik bir ekranla geliyor ve kalem desteği içeriyor. MacBook Pro’larda ise halen ekranı kontrol etmenin tek yöntemi touchpad veya ayrıca takacağınız bir fare.



Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir