Monster #WASD bugün başlıyor!

Monster #WASD bugün başlıyor!

Geçtiğimiz haftalarda yeni nesil işlemcilerle ve grafik kartlarıyla bir üst seviyeye taşınmış yeni ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturan Monster Notebook, şimdi de yılın en büyük online etkinliği olacak Monster #WASD‘ı duyurdu. 

Oyundaki kazanma çabasının, kıran kırana geçen mücadelelerin klavye üzerindeki adresi olan #WASD; bu seneden itibaren Monster Notebook’un oyun ve teknoloji dünyasına dair keşfettiği çözümleri ve geliştirdiği yenilikleri kullanıcılarıyla paylaşacağı geleneksel buluşmaların adresi olacak.

Monster #WASD’ı bu akşam saatler 20:00’yi gösterdiğinde bu sayfadan da takip edebileceksiniz.

Monster Notebook’un web sitesi, YouTube kanalı ve Twitch kanalı üzerinden canlı yayımlanacak etkinlikte sırasıyla Monster Notebook Kurucu ve CEO’su İlhan Yılmaz, Kojima Productions Pazarlama Başkanı Jay Boor, Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz, Monster Notebook CGO’su Cem Çerçioğlu, Intel Türkiye Perakende Satış Dyoutube.com/monsternotebookirektörü Koray Yıldız, NVIDIA Pazarlama ve Ürün Direktörü Mark Aevermann, Mete “EastergamersTV” Özbey, Pelin “Pqueen” Baynazoğlu, Redbull Pazarlama Direktörü Çağdaş Yaltı, , Microsoft PC Gaming Direktörü Stephen Broadwell, Monster Notebook CSO’su Bilgin Semiz, Ahmet “Jahrein” Sonuç ve daha birçok konuşmacı yer alacak.  

Monster Notebook’un düzenlediği yılın en büyük online etkinliği Monster #WASD‘ı kaçırmayın! Oyundan yaratıcılığa, iş hayatından yepyeni Monster Notebook ürünlerine, espor dünyasından son teknoloji aksesuarlara kadar her şey bu akşam saat 20:00‘de Monster YouTube ve Twitch kanalında.

ADVERTORIAL

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir