Monster #WASD canlı yayını başladı!

Monster #WASD canlı yayını başladı!

Faaliyetleriyle oyun ve teknoloji dünyasına yön veren Monster Notebook’un, yılın en büyük online etkinliği Monster #WASD başladı! Monster Notebook’un Türkiye’deki ve yabancı pazarlardaki yeni yatırımlarını duyuracağı, yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacağı, oyuncular ve kreatif içerik üreticileri için geliştirdiği yepyeni projeleri açıklayacağı Monster #WASD etkinliğini hemen yukarıdaki ekrandan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Oyuncuların ve iş dünyasından profesyonellerin ihtiyaçlarını her zaman ilk elden deneyimleyen Monster Notebook, şimdi ise bu deneyimi dünya ile paylaşıyor. #WASD etkinliğine katılarak sürpriz konuklarla hem eğlenebilir hem Monster Notebook’un global ölçekteki planlarına kulak verebilir hem de yeni çıkacak aksesuarlarına göz atabilirsiniz.

Peki, #WASD Nedir?

Winning Attitude Serious Dedication! İşte Monster Notebook’u anlatan dört kelime. #WASD bu çerçevede Monster Notebook ve kullanıcılarını bir araya getiren online bir etkinliktir.

#WASD etkinliğini yukarıdaki ekrandan izleyebileceğiniz gibi https://youtube.com/monsternotebook ve https://www.twitch.tv/monsternotebook adreslerinden de canlı olarak izleyebilirsiniz.

ADVERTORIAL

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir