Mutlu Evliliğin Sırrı Nedir

Bu kadar kompleks ilişkiler yumağının içinde bulunduğumuz bu günlerde eşinizle ilişkinizi sağlıklı ve uzun ömürlü bir halde tutmanız mucize denebilir. Bunun için daha fazla fedakarlık ve hoşgörü gerekiyor. Aşağıdaki tavsiyelere size yardımcı olabilir.

  1. Evlilik bir hayat müessesi olduğu için ufak kavgaları küskünlükleri ve alçalıp yükselmeleri doğal karşılamanız gerekmekte.
  2. Daima hayalleriniz ve idealleriniz olsun. Asla kendinizi sadece eve kocanıza ya da ailenize ayırmak zorunda değilsiniz. Kendinize vakit ayırmaya da hakkınız var. Kendinizin yerine başkalarını önemsediğiniz her gün evliliğiniz daha da karmaşık hale gelebilir.
  3. Evliliğinizin spontan ve durağan hale gelmesine fırsat vermeyin. Hatta gerekiyorsa abartabilirsiniz bile. Eşinize hiç bir nedeni yokken sürpriz yapmak ve onu fazlasıyla şımartmak gibi. Göreceksiniz bir süre sonra o da sizi şımartmaya başlayacak ve birlikte şımaracaksınız.
  4. Eşinizin her şeyi olmaya çalışın, sadece eşi değil. Bazen arkadaşı, bazen dostu, bazen ise kankası olmaya çalışın. İhtiyaç duyduğunda yanında olduğunuzu hissettirmeniz ona güç verecektir.
  5. Onun sadece kötü yaptığı şeyler üzerinde değil en iyi yaptığı şeyler üzerinde de durun. Ve ona güvendiğinizi hissettirin.
  6. Tartışmayın diyemem çünkü tartışmamak bir çözüm değil. Asıl olan tartışmalarınızı birbirinizi ve ilişkinizi inceden yapmanız. Çünkü tartışılmayan her konu büyük kavgalara gebe demektir.
  7. Anne babası ve kardeşleri hakkında hoşuna gitmeyeceği şeyler söylemeyin ve onun kendi ailesi ile çatışmalarına asla karışmayın.
  8. Eşinizi deneme gibi bir yanlışa girmeyin.Çünkü bunu fark etmesi sizin onun gözünde değerinizi düşürecektir.
  9. Daima şeffaf ve net olun, bir şeyler ima etmeyin çünkü erkekler imadan anlamaz.Açık ve net konuşun.
  10. Belirli günlerde önceden belirlenmiş aktiviteler oluşturun bu sizin evliliğinize düzen sağlayacaktır.

 

Paylaş
Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir