Netflix'ten Army of Thieves müjdesi

Netflix’ten Army of Thieves müjdesi

Zack Snyder’ın Army of the Dead’i geçtiğimiz haftalarda Netflix’te yayınlandı. Film her ne kadar orta karar yorumlar alsa da, Netflix açısından önemli bir başarı olarak kabul ediliyor.

Henüz Army of Dead yayınlanmadan, filminin Netflix’te kendi sinematik evrenini yaratacağı biliniyordu. Ve şimdi bu evrenin yeni parçalarının neler olacağını biliyoruz: Army of Thieves isimi bir film ve spin-off anime serisi Army of Dead: Lost Vegas.

Army of Thieves, ilk filmde eğlenceli kasa hırsızı Ludwig Dieter‘ı oynayan Matthias Schweighöfer başrolü üstleniyor. Başrol oynamanın yanı sıra, Schweighöfer yönetmenlik koltuğunda da oturacak. Zack Snyder ise filmin yapımcılığını üstleniyor. Filmin yayınlanan ilk fragmanını hemen aşağıda izleyebilirsiniz.

Army of Thieves | Official Teaser | NetflixArmy of Thieves | Official Teaser | NetflixIn this prequel to Zack Snyder’s Army of the Dead, small-town bank teller Dieter gets drawn into the adventure of a lifetime when a mysterious woman recruits him to join a crew of Interpol’s most wanted criminals, attempting to heist a sequence of legendary, impossible-to-crack safes across Europe. Army of Thieves is coming soon, only on Netflix. SUBSCRIBE: About Netflix: Netflix is the world’s leading streaming entertainment service with over 209 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. Army of Thieves | Official Teaser | Netflix

Army of Thieves: Bu Sefer Zombiler Yok

Army of Thieves, Army of the Dead ile aynı sinematik evrende geçse de, işin içinde çok fazla zombi olmayacak ve bunun çok makul bir nedeni var. Yukarıdaki fragmandan da görebileceğiniz gibi, Army of Thieves, Army of the Dead olaylarından hemen önce Avrupa’da geçiyor ve hikayenin kronolojisinde bu noktada, zombi salgını daha yeni başladı.

Elbette, Army of Thieves, Zack Snyder’ın filminden tamamen farklı olmayacak, çünkü yine de, Dieter’in bir başka aşılmaz kasayı kırmak için getirdiği ekip tabanlı bir soygun filminin yapısını takip edecek.

Zombi ile ilgili aksiyon olmamasına rağmen, Army of Thieves çok eğlenceli olacak görünüyor. Ne yazık ki, filmin Netflix’e tam olarak ne zaman geleceğini bilmiyoruz. Bununla birlikte, Army of Thieves’in önümüzdeki birkaç ay içinde yayına girmesini bekleyebiliriz…

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir