Oppo Reno 3 Pro

Gelişmiş performans ve estetik tasarım anlayışı ile birbirinden kaliteli akıllı telefonlar tasarlayan Oppo, hazırlamış olduğu Oppo Reno 3 Pro modeli ile güçlü bir telefon deneyimi sağlıyor. Amiral gemisi niteliğindeki özellikleri sayesinde üst düzey bir performans sunan Reno 3 Pro, gelişmiş kamera detayları ile profesyonel çekimler yapabilmenize izin veriyor. Güçlü bataryası sayesinde gün boyu performansından ödün vermeden bir kullanım sunan ürün, yeni nesil teknolojileri ile en son uygulamaları ve oyunları akıcı bir şekilde kullanabilmenize izin veriyor. Estetik tasarımı ile göz dolduran ürün, işlevsel yapısı ve çok yönlü sistemi ile verimlilik vadediyor.

Kaliteli ve Güçlü Tasarım Detayları

Çerçevesiz tasarım detayları ile daha geniş ekran özellikleri sunan Oppo Reno 3 Pro modelleri, kaliteli ve güçlü tasarım detayları ile ön plana çıkıyor. Karizmatik bir görünüme sahip olan ürün, tek elle kullanım konusunda başarılı bir iş ortaya koyuyor. Çift kavisli tasarımı sayesinde el ergonomisine uygun bir şekilde hazırlanmış olan Oppo Reno 3, ön panelinde 6.5 inç genişliğinde bir ekran barındırıyor. Telefonun ön kamerası, çizilmelere ve darbelere karşı dirençli bir şekilde tasarlanmış ekran içerisinde yer alıyor. Bu sayede daha geniş bir görüntüleme açısı vadediyor. Beyaz, mavi, siyah ve gün doğumu renk seçenekleri ile hazırlanmış olan ürün, her zevke uygun seçenekler sağlıyor. 159.4 mm boy, 72.4 mm en ve 7.7 mm kalınlık ile tasarlanmış olan Reno 3 Pro, 171 gramlık ağırlığı sayesinde taşınabilirlik noktasında da kolaylık sağlıyor. Yan tarafında yer alan güç ve ses kontrol tuşları sayesinde karizmatik bir görünüm sunan ürün, estetik görünümü ile göze hitap ediyor. Şık detaylar ile hazırlanmış telefonun arka panelinde dikey olarak yerleştirilmiş dörtlü kamera detayları yer alıyor. Işığı daha iyi yakalayarak yansıtan arka kapak tasarımı, telefonun şık görünümünü artırırken parıntılı bir deneyime de ortam hazırlıyor. Metalik olarak hazırlanmış olan gövdesi sayesinde güçlü bir his uyandıran ürün, uzun süreli bir kullanımı da beraberinde getiriyor.

Oppo Reno 3 Pro Özellikleri

  • 6.5 inç genişliğindeki AMOLED ekranı ile birlikte gelen ürün, oyun ve uygulama deneyimlerinizi iyileştiriyor. Çerçevesiz tasarımı sayesinde daha geniş bir ekran teknolojisine sahip olan Reno 3 Pro, film ve dizi izleme deneyimlerini daha kaliteli kılıyor. 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe sahip ekranı, Full HD+ görüntü kalitesi sunuyor. 402 PPI değerindeki piksel yoğunluğu sayesinde canlı ve net renkler sunan ürün, 90 Hz ekran yenileme değeri ile benzersiz bir oyun deneyimi sağlıyor. Yüksek parlıklık ve kontrast değerleri sayesinde tüm uygulama ve oyunlardan maksimum verim elde etmenize ortam hazırlıyor.
  • Adreno 620 grafik işlemcisi ile güçlendirilmiş olan ve 12 GB RAM değerine sahip Oppo Reno 3 Pro, akıcı ve dinamik kullanımı ile dikkat çekiyor. Uygulama geçişlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren ürün, çoklu görevleri de takılmadan yerine getiriyor. Gelişmiş bir performans sağlayan Reno 3 Pro, AAA oyunları bile başarılı bir şekilde en yüksek ayarlarda oynayabilmenizi mümkün kılıyor.
  • UFS 2.1 depolama teknolojisi ile güçlendirilmiş olan ürün, 256 GB genişliğinde bir depolama alanı sağlıyor. Bu sayede sevdiğiniz uygulamaları, oyunları ve ihtiyacınız olan dosyaları sorunsuz bir şekilde depolayabilmenize izin veriyor. Yeni nesil depolama biçimi sayesinde yüksek hızlarda dosya okuma, yazma ve paylaşma imkânını da beraberinde getiriyor.
  • Çift hatlı olarak hazırlanmış olan Oppo Reno 3 Pro, hem iş hem de özel hayatınızı bir arada yönetebilmenize izin veriyor. Nano-SIM 4FF teknolojisine sahip ürün, SIM kartlarınızı sorunsuz bir şekilde yerleştirebilmenize ve çok yönlü bir telefona sahip olmanıza ortam sağlıyor.

Gelişmiş Özelliklere Sahip Kamera Detayları

Dörtlü kamera teknolojisi ile geliştirilmiş olan Oppo Reno 3 Pro, gelişmiş bir fotoğrafçılık deneyimi yaşamanıza izin veriyor. Optik görüntü sabitleme teknolojisi sayesinde özellikle video çekimlerinde sorunsuz ve pürüzsüz görüntüler elde etmenizi izin veren ürün, yeni nesil detayları ile profesyonel çekimler yapabilmenize imkân tanıyor. F1.7 diyafram açıklığına sahip 48 MP değerindeki ana kamerası, yapay zekâ desteği ile her senaryoya uygun detaylar sunuyor. Hızlı odaklama, portre modu, HDR, panorama, otomatik odaklama, CDAF ve PDAF gibi çekim modlarına sahip ana kamerası, üç farklı kamera ile destekleniyor. F2.2 diyafram açıklığına sahip 8 MP değerindeki ikinci kamerası, 116 derecelik geniş açılı görüntüler elde etmenizi sağlıyor. Özellikle panorama ve manzara çekimlerde etkili olan ürün, optik zoom özelliği ile de dikkat çekiyor. F2.4 diyafram açıklığına sahip 13 MP değerindeki üçüncü kamerası, telefoto özelliği ile uzak çekimleri ve yakınlaştırmayı benzersiz bir kalitede gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Monochrome Sensör ile geliştirilmiş olan ve F2.4 diyafram açıklığına sahip dördüncü kamerası ise derinlik etkisi yaratan teknolojisi ile fotoğrafların daha etkili ve güçlü olmasını sağlıyor. 2160 piksel çözünürlüğe sahip 4K Ultra HD videolar çekebilmenizi sağlayan arka kamerası, gelişmiş bir fotoğrafçılık deneyimi sunuyor.

F2.4 diyafram açıklığı ile hazırlanmış olan 32 MP değerindeki ön kamerası ise benzersiz selfieler elde etmenize yardımcı oluyor. Portre modu, HDR, yüz algılama gibi pek çok farklı özellik ile güçlendirilmiş olan ön kamerası, yapay zekâ desteği sayesinde her senaryoya uygun ayarları kolayca yapabilmenize izin veriyor. 80.4 derecelik geniş açılı görüntüler yakalamanızı sağlayan ön kamerası, 1080 piksel değerinde videolar çekebilmenize de imkân tanıyor. Bu sayede etkili ve güçlü renkler eşliğinde görüntülü konuşmalar yapabilmenize ve canlı yayınlar açabilmenize ortam hazırlıyor.

Güçlü Performans Sunan Oppo Reno 3 Pro

Akıcı performansı ile dikkat çeken Oppo Reno 3 Pro, gelişmiş güvenlik önlemleri ile kişisel verilerinizin korunması konusunda etkili bir performans sergiliyor. Ekran içerisinde yer alan parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma teknolojisi ile size özel güvenlik önlemleri alabilmenize izin veriyor. Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac) ile hazırlanmış ürün, kesintisiz bir online deneyim yaşamanıza imkân tanıyor. Dolby Atmos ses teknolojisi ile hazırlanmış Reno 3 Pro, güçlü ve etkili bir ses deneyimi yaşamanıza da ortam hazırlıyor.

  • Ekran: 6.5 inç AMOLED FHD+
  • İşlemci: Single-core 2.4 GHz Kryo 475
  • İşletim Sistemi: Android 10 (Q)
  • Depolama: 12 GB RAM + 256 GB ROM
  • Batarya: 4025 mAh

Kutu İçeriği

Etkili ve güçlü performansı ile dikkat çeken Oppo Reno 3; mikrofonlu kulaklık, şeffaf arka kapak kılıfı, SIM kart çıkartma iğnesi, şarj aleti, USB kablosu, garanti belgesi ve kullanım kılavuzu ile birlikte geliyor.

Oppo Hakkında

Çin merkezli bir elektronik üreticisi olan Oppo, özellikle hazırlamış olduğu akıllı telefonlar ile dünyanın en önemli markaları arasında yer alıyor. Televizyon, DVD player, e-kitap okuyucu ve akıllı telefon üreticisi olan marka, kullanıcılarına fiyat performans konusunda etkili ürünler sunuyor.

Oppo Reno 3 Pro Kullanım Önerileri

Üst segment olarak belirlenmiş olan Oppo Reno 3 Pro fiyatları, bir amiral gemisi niteliğindeki özelliklerine rağmen uygun seçenekler olarak dikkat çekiyor. Güçlü ve etkili bir telefon arayanlar için ideal yapıda bulunan ürün, gelişmiş işlemci özellikleri ile oyun ve uygulama deneyimlerini benzersiz bir akıcılıkta deneyimlemenize izin veriyor. Gelişmiş bataryası sayesinde gün boyu kesintisiz kullanım sunan ürün, fotoğraf meraklıları için de benzersiz bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

Ağırlık 175 g
Arttırılabilir Hafıza Yok
Assisted GPS (Baz İstasyon Destekli Küresel Konumlama Sistemi) Var
Bağlantı Hızı 42.2 Mbps
Bekleme Süresi Bekleme süresi ile ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır, ürünün modeline göre değişiklik gösterebilmektedir.
Bluetooth Var
Boyutlar 158.8 x 73.4 x 8.1 mm
Çift Hatlı Yok
Dahili Hafıza 256 GB
Dahili Modem Var
Dokunmatik Ekran Var
Ekran Boyut Aralığı 6 inç ve Üzeri
Ekran Boyutu 6,5 inç
Ekran Çözünürlüğü 1080 x 2400
Ekran Renk Çözünürlüğü 16 Milyon
Ekran Tipi Süper AMOLED
E-mail Desteği Var
Entegre Flaş Var
Entegre Kamera Var
Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Görüntülü Konuşma Var ( Uygulama ile data kullanır )
Göz Taraması Yok
GPS (Küresel Konumlama Sistemi) Var
HandsFree (Eller Serbest) Var
İşletim Sistemi Android 10 (Q)
İşletim Türü Android
Kablosuz Şarj Yok
Kamera Çözünürlüğü Aralığı 20 MP ve Üzeri
Kamera Çözünürlüğü 48 MP + 13 MP + 8 MP + 2 MP
Kamera Zoom (Yakınlaştırma) 2x
Klavye Yok
Konuşma Süresi Konuşma süresi ile ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır, ürünün modeline göre değişiklik gösterebilmektedir.
Mobil Bağlantı Hızı 4.5G
MP3 Çalma Var
NFC (Yakın Alan İletişimi) Yok
Ön (Selfie) Kamera Aralığı 20 MP ve Üzeri
Ön (Selfie) Kamera 32 MP
Parmak İzi Okuyucu Var
Pil Gücü Aralığı 4000 – 4999 mAh
Pil Gücü 4025 mAh
Pil Türü Li-Po
Radyo Var
RAM Kapasitesi 12 GB RAM
Ses Kayıt Var
Şarj Girişi Micro USB
Şebeke 850/900/1800/1900
Telefon Hafızası Var
Telefon Tipi Bar Tipi
Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Yüz Tanıma Var
Zil Tipi Polifonik – MP3

6.299,01TL

 

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir