OPPO X 2021 ekranı uzarken göründü

OPPO X 2021 ekranı uzarken göründü

Önce katlanabilir akıllı telefonlar geldi, şimdi ise uzayan telefonlar geliyor. Evet, daha katlanabilir telefonlara alışamadan şimdiden mutasyona uğramaya başladılar bile! OPPO X 2021 bunlardan biri olacak.

Bir süredir heyecanla beklenen OPPO X 2021’in uzayan bir ekran kullanacağı biliniyordu. Ancak bunun nasıl olacağı veya ne şekilde sunulacağı ile ilgili net bir bilgi yoktu ve daha da önemlisi daha önce bu videolara hiç yansımamıştı. Ta ki bugüne kadar… Sonunda OPPO X 2021, uzayan ekranıyla kanlı canlı göründü.

J'ai essayé le smartphone du futur avec écran ENROULABLE ! (Oppo X 2021)J’ai essayé le smartphone du futur avec écran ENROULABLE ! (Oppo X 2021)Voici le nouvel Oppo X 2021 ! Le premier smartphone avec écran déroulable au monde. Le concept est super simple : vous avez un smartphone dont l’écran peut se dérouler pour offrir un affichage tablette plus grand ! Quels usages ? Comment ça fonctionne ? Quel avenir pour ce concept ? Je vous dis tout ! Met un pouce bleu, partage cette vidéo et abonne-toi si tu as aimé cette vidéo ! Sommaire : 00:00 Oppo X 2021 et son écran déroulable 00:56 Comment ça fonctionne 03:58 La partie logicielle à peaufiner 04:52 Je réponds à toutes vos questions 05:05 Agréable au quotidien ? 05:39 Quel prix ? 05:52 Étanche ? 05:56 Durabilité ? 06:15 Il va faire de l’ombre aux smartphones pliants ? 06:45 Où est la caméra selfie ? 07:04 Galaxy Fold 2 ou Oppo X 2021 ? Suis moi sur les réseaux sociaux : ??Twitter : ?? Instagram : ??TikTok : ?? Snapchat : ?? Facebook : _ Les liens d’achats sont des liens affiliés. Vous ne paierez pas plus cher mais je toucherai une mini commission ! #OppoX2021

Fransa’da Brandon Le Proktor, Almanya’da ise allroundpc isimli YouTube kanallarında ilk kez görüntülenen OPPO X 2021, gerçekten de oldukça futüristik görünüyor. Ancak halihazırda ince çerçeveli normal bir ekran görünümünden farksız olan OPPO X 2021, tablet formuna geçmek istediğinizde sizi bir anda geleceğe taşıyor.

Ekranı sağ kenardan yavaş yavaş açılmaya başlayan OPPO X 2021, böylece bir tablet formuna geçerken, arayüzün de buna ayak uyduruğu açıkça görülüyor. En azından OPPO’nun, Android işletim sisteminin üzerine yerleştirdiği ColorOS arayüzünde bir sorun yok gibi görünüyor. Tabii ki işletim sistemiyle optimize çalıştığı görünen bu açılma işlemi, elbette tüm uygulamalarla optimize midir? Bunun cevabını şimdiden vermek güç.

They see me rolling: Oppo X 2021 - das ausrollbare Smartphone-KonzeptThey see me rolling: Oppo X 2021 – das ausrollbare Smartphone-KonzeptFoldables mit einem faltbaren Display kennen wir bereits, doch ein ausrollbares Display ist nochmal ein ganz neues Format! Das Oppo X 2021 bietet genau solch einen Mechanismus und kann von 6,7 Zoll auf satte 7,4 Zoll anwachsen, indem es auseinanderfährt und dabei das flexible Displaypanel ausrollt. Mehr Details gibt es im Video, ansonsten könnt ihr auch gern bei unserem Ersteindruck vorbeischauen: #OppoX2021 #Smartphone #RollingPhone Mehr Infos auf: Ihr findet uns zudem auf folgenden Plattformen: Facebook: Twitter: Instagram: Produkte, die im Intro zu sehen sind: be quiet! Dark Base 700 Pro ( )* Harman Kardon Citation 300 ( )* HyperX Alloy Elite RGB ( )* HyperX Pulsefire Surge ( )* MSI Optix MPG341CQR MSI MEG X570 Godlike ( )* WD Black SN750 SSD ( )* *Das ist ein Affiliate-Link. Mit dem Kauf über diesen Link kannst Du unseren Kanal einfach supporten – Vielen Dank! *This is an affiliate link. If you buy anything via this link you can support our channel for free – Thank you!

Ekranı kapalıyken 6.7 inç boyutunda olan OPPO X 2021’in ekranı açıldığında ise 7.4 inçe kadar büyüyebiliyor. Bu form faktörüyle oldukça pratik gibi görünen ve Samsung’un Galaxy Fold ve Huawei’nin Mate X modellerine alternatif olan OPPO X 2021 ne zaman tanıtılacak, daha doğrusu tanıtılacak mı; bu şimdilik belli değil. Zira OPPO’nun adı geçen X 2021 modeli şimdilik bir prototipten başka bir şey değil. Fakat gerçeğe de oldukça yakın görünüyor. Bu telefonla ilgili her an yeni bilgiler gelebilir. Takipte kalın!

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir