Oyun oynarken yıldırım çarptı

Oyun oynarken yıldırım çarptı

Evet, bu sözler Tennessee, Robertson County’den bir adama ait. Geçtiğimiz cumartesi gecesi dışarıda fırtına sürerken evinde sakin sakin oyun oynayan bu adam, ne yazık ki yıldırıma çarpılmış. İlginç olan şu ki, buna sebep olan elindeki oyun kumandası.

Kullandığı oyun kumandası üzerinden yıldırıma çarpılan genç adam olay sonrası apar topar hastaneye yatırılırken, Robertson County Acil Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Josh Rice, ekipler eve ulaştığında, adamın evinin yakınına yıldırım düştüğünü belirlediklerini ve bir video oyunu kumandası aracılığıyla şok geçirdiğini söylediler. Evet, bir video oyun kumandası aracılığıyla…

Evet, kablosuz video oyun kumandalarının bir başka avantajını da böylece görmüş oluyoruz sanırız. Yıldırım çarpmasına maruz kalan genç adam, elinde tuttuğu oyun kumandasının kablosu üzerinden, dışarıya düşen yıldırıma tutulmuş. Neyse ki herhangi bir yaralanma durumu söz konusu değil, fakat yine de bu olay oldukça korkutucu olsa gerek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir