Pandemi, hacker'lara fırsat yarattı

Pandemi, hacker’lara fırsat yarattı

2020, virüslerin çok konuşulduğu bir yıl oldu. Koronavirüs tüm dünyayı etkisi altına alırken, dijital virüslerin dünyasında da çarpıcı gelişmeler meydana geldi. 2012 yılında 50 milyon olan kötü amaçlı bilgisayar virüsü sayısı, 2020’de 1 milyar adet sınırını geçti. Pek çoğu da hayatımızı kâbusa dönüştürecek potansiyele sahip.

2020’nin güvenlik panoramasını çizdiğimiz bu sohbetimizde hem 2021’de bizi bekleyen tehditleri, alabileceğimiz önlemler mercek altına aldık hem de güvenlik ürünlerini masaya yatırdık.

Türkiye’de Siber güvenlik alanında önde gelen firmalardan ESET Türkiye Satış Müdürü Asım Akbal’ı konuk ettiğimiz sohbetimizde aynı zamanda firmanın 2021 için yeni piyasaya sürdüğü ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security ve ESET Smart Security Premium bireysel güvenlik yazılımlarını da konuştuk.

ADVERTORIAL



Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir