Samsung Galaxy'lerde çifte kampanya

Samsung Galaxy’lerde çifte kampanya

Samsung’un tasarımı ve inovatif özellikleriyle farkını ortaya koyan Galaxy Buds Live kulaklığına ve Galaxy Watch Active2 akıllı saatine cazip fırsatlarla sahip olabileceğiniz kampanyalar başladı. 31 Ağustos’a kadar kampanyaya katılan yetkili Samsung Mağazaları ve Samsung online satış kanalı (shop.samsung.com/tr) üzerinden Samsung Galaxy Note10 Lite, Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold2 model akıllı telefonlardan birini satın alan tüketiciler Galaxy Buds Live kablosuz kulaklıkta KDV dahil 300 TL indirim kazanacak. Yine 31 Ağustos’a kadar kampanyaya katılan tüm offline ve online satış noktalarında (Samsung bayileri ve 3. taraf fiziki satış noktaları dahil), Galaxy Watch Active2 satın alacak müşteriler de ikinci Galaxy Watch Active2’e yüzde 50 indirim fırsatıyla sahip olabilecek. 

Galaxy Buds Live: Mükemmel ses kalitesine sahip şık ve ergonomik kulaklık 

Galaxy Buds Live gerçek anlamda ikonik tasarımı ve rahat uyumuyla dikkat çekiyor. AKG’nin ses uzmanlığını Galaxy Buds+’a kıyasla daha büyük, 12 mm’lik bir hoparlörle, bir bas kanalıyla, derin ve zengin ses kalitesiyle bir araya getiren kulaklık, müziğin keyfini sanatçının amaçladığı gibi çıkarmanızı sağlıyor. Üç ayrı mikrofona ve Voice Pickup Unit’e sahip Galaxy Buds Live ile ayrı olsanız bile sevdiklerinizle aynı odada olduğunuzu hissedebilirsiniz. Canlı ve ferah ses kalitesi sunan bu kulaklıklar, Aktif Gürültü Önleme özelliği sayesinde kulaklık, çevrenizdeki dünyanın içine girmenizi veya dışına çıkmanızı sağlıyor. 

Oynat Samsung Galaxy Z Fold3 video inceleme Samsung’un yeni katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Z Fold3 tanıtıldı ve tanıtılır tanıtılmaz da sıcağı sıcağına telefonu değerlendirme şansı bulduk.

Galaxy Watch Active2: Tarzınıza uygun akıllı şıklık 

Günümüzde akıllı saatler özelliklerinin yanında şık tasarımlarıyla da artık hayatın ve kişisel stilin ayrılmaz birer parçası. Kullanıcılar Galaxy Watch Active2’nin dijital kadranını kıyafetlerine göre ayarlayabiliyor, şıklıktan ödün vermeden, stil ve ruh hallerine uygun bir saat kadranıyla bildirimlerini ve günlük fiziksel aktivitelerini rahatça takip edebiliyor. Galaxy Watch Active2, hem vücut hem de zihin sağlığına özen gösteriyor. Kullanıcılar saatin stres takip özelliğini kullanıp önerilen rehberli nefes egzersizlerini uygulayarak streslerini atabiliyorlar. Bileğe mükemmel oturan kavisli bir tasarımın arka yüzünde yer alan sekiz foto diyota sahip Galaxy Watch Active2 ile sağlık durumlarını hiç olmadığı kadar kolaylıkla takip edebiliyorlar. Saatin sağlık takibi özelliği, nabzı kontrol altında tutuyor ve normal seviyelerin üzerine çıkması veya altına düşmesi durumunda kullanıcıya bir uyarı gönderiyor.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir