Samsung yine iPhone ile dalga geçti

Samsung yine iPhone ile dalga geçti

Samsung, amiral gemisi telefonlarının reklamlarında Apple ile dalga geçme alışkanlığını devam ettiriyor. Samsung ABD, ülke televizyonlarında herkese en iyi kamera performansını arıyorlarsa neden iPhone 12 Pro Max yerine Galaxy S21 Ultra’yı almaları gerektiğini anlatan iki kısa TV spotu yayınladı. Kamera performansını sergilemek için de akıllıca doğru senaryolar seçtiği görülüyor.

Samsung’un yeni sloganı: Telefonu terfi etmek daha kötü bir telefon almak demek değildir.

İlk TV reklamında, S21 Ultra ve iPhone 12 Pro Max tarafından çekilmiş bir peynirli sandviçin fotoğrafları karşılaştırılıyor ve Samsung, 108MP çözünürlüğü sayesinde daha detaylı ve daha canlı bir görüntü sunuyor. Hele ikinci reklamda, Samsung’un amiral gemisinin, iPhone 12’yi nasıl ezip geçtiği iyice belli oluyor. Samsung’un amiral gemisi 100x yakınlaştırma ile çektiği Ay fotoğrafında mükemmel bir görüntü sunarken iPhone başarısız oluyor.

Reklamları aşağıdaki bağlantılara tıklayarak izleyebilirsiniz:

Galaxy S21 Ultra: 108 MP | SamsungGalaxy S21 Ultra: 108 MP | SamsungYour phone upgrade shouldn’t be a downgrade. See pin-sharp details with 108 megapixels on #GalaxyS21 Ultra 5G from #Samsung. Learn more: smsng.us/S21Ultra

Galaxy S21 Ultra: Space Zoom | SamsungGalaxy S21 Ultra: Space Zoom | SamsungYour phone upgrade shouldn’t be a downgrade. See the difference with #SpaceZoom on the #GalaxyS21 Ultra 5G from #Samsung. Learn more: smsng.us/S21Ultra

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir