Samsung'dan animasyon sürprizi

Samsung’dan animasyon sürprizi

Samsung, ‘Dünyayı Değiştiren Elektronik Endüstrisinin Tarihi‘ adlı beş bölümlük kısa bir animasyon serisi hazırladı ve ilk bölümünü yayınladı. İlk bölüm, ‘Samuel Morse ve Ağ, elektrikli telgrafın icadına ve oradan modern akıllı telefonlara nasıl geldiğimize göz atıyor.

Koreli dev, şimdiye kadar dizinin sadece ilk bölümünü yayınladı, ancak sonraki dört bölüm için de çok fazla beklemeyeceğiz gibi görünüyor. Bölümler “John Baird and the TV”, “Alexander Graham Bell and the Telephone”, “James Harrison and the Refrigerator” ve “William Shockley and the Semiconductor” olarak adlandırılacak. İlginçtir ki, bunların hepsi Samsung’un üretimine odaklandığı teknolojiler: Televizyonlar, telefonlar, buzdolapları ve yarı iletkenler.

Tüm videolar animasyon şeklinde hazırlanıyor. Siz de Samsung’un elektronik endüstrisinin gelişimi ve değişimi hakkındaki videolarını izlemek istiyorsanız, işe hemen aşağıdaki video ile başlayabilirsiniz…

[??? S/I/M] (??? ?? ????? ????) ??? ??? ????[??? S/I/M] (??? ?? ????? ????) ??? ??? ????? ? ??? ??? ??????, ?? ??? ?? ???? ? ???? ??? ??? ??? ?? ?? ??? ??, ??? ??? ?? ?? ?? ???? 5G ???? ??! ??? ????? ??? ?????? ??? ?? ??? ??? ??? ??? ?? ??? ???? ??? ???? ????? ????? ?? 3G, 4G, ??? 5G? ??? ????! ??? ???? ?? ????? ?? ???? [??????????]?? ??????. [00:11] ?????? ?? [00:48] ?????? ?? [01:27] ?????? ?? [02:06] ?? ??? ?? [02:28] 5G ???? ?? ?S/I/M ????: #SIM #?????????? #???? #???? #?? #????? #??? #???? #5G #Network #Telecommunication #SamuelMorse #Telegraph #MorseCode

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir