Samsung'dan esnek ekran sürprizi

Samsung’dan esnek ekran sürprizi

Samsung katlanabilir OLED ekranlara yabancı değil ve Galaxy Fold 3 gibi katlanabilir akıllı telefonları bir süredir başarılı bir şekilde üretebiliyor. Şirket bu alandaki yeteneklerini elbette diğer üretim kollarına da yansıtma planları peşinde. Bunun ilk örneklerinden biri ise esnek ekranlı bir akıllı hoparlör olabilir.

Gelen bilgilere göre şirket, Güney Kore’de düzenlenecek olan IMID Fuarı’nda esnek OLED ekranlı bir hoparlör tanıtacak. Dijital asistan özelliğine sahip olacak olan bu akıllı hoparlörün çevresinde yer alacak olan ekranın ise, silindirik yapıda tasarlanacak cihaza uygun şekilde esnek yapıda olması bekleniyor. Fakat işin ilginç tarafı şu ki, bilgiye göre kullanıcı, bu ekranı istediği zaman düz bir yapıya dönüştürebilecek.

Folding-out AMOLED speaker demonstrated by Samsung Display at iMID 2021Folding-out AMOLED speaker demonstrated by Samsung Display at iMID 2021A speaker with a foldable 12.4″ OLED display, demonstrated by Samsung Display at IMID 2021 For more information, see

Peki, bu nasıl olacak? Aslında hemen yukarıdaki videoda bunun nasıl olacağına ilişkin videoyu görebilirsiniz. 12.4 inç büyüklüğünde katlanabilir bir esnek ekrandan oluşacak olan bu mini hoparlörü çok yakında görebileceğiz. Zira IMID Fuarı’nın başlamasına da pek bir şey kalmadı. Biz bu haberi yazarken etkinliği başlamasına son 11 saat kalmış durumda.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir