Şaşırtan Galaxy S21 iddiası

Şaşırtan Galaxy S21 iddiası

Galaxy Note 20 serisinin tanıtılmasından sonra tüm gözler, Samsung’un sıradaki amiral gemisi telefonlarına, yani Galaxy S21 serisine çevrilmiş durumda. Şimdiye kadar Galaxy S21 serisi ile ilgili pak çok söylenti ortaya atıldı. Bu söylentiler arasında, telefonların oldukça büyük bir çıkıntı içerisine geliştirilmiş bir kamera sistemine sahip olacağı ve kutudan kablolu kulaklık yerine kablosuz Galaxy Buds’ın çıkacağı da bulunuyordu. Şimdiyse, serinin üst modeli olması beklenen Galaxy S21 Ultra için heyecan verici bir iddia daha geldi.

Genellikle doğru çıkan iddiaları ile tanınan Ice universe hesabı, Twitter üzerinden, Galaxy S21 Ultra’nın S Pen desteği ile geleceğini iddia etti. Hatta bu iddiasını, “%100 onaylanmış” diyerek de destekledi.

Yes, I can 100% confirm that S21 Ultra supports S Pen

— Ice universe (@UniverseIce) November 12, 2020

Galaxy Note Serisi İçin Yolun Sonu mu?

Bu iddia, doğal olarak, Galaxy Note serisinin geleceğinin tartışılmasına yol açıyor. Büyük ekranlı bir Galaxy S cihazında S Pen’in bulunması, Galaxy Note telefonların gerekliliğini sorulatan bir gelişme olacaktır. Tabii ki şimdiden Samsung’un gelecek planları hakkında net konuşmak mümkün değil. Muhtemelen 2021’in hemen başında tanıtılması beklenen Galaxy S21 serisi ile birlikte, pek çok soru da cevabını bulacaktır.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir