Spotify'dan sürpriz üyelik seçeneği

Spotify’dan sürpriz üyelik seçeneği

Variety’den Andrew Wallenstein tarafından Twitter’da paylaşılan iddiaya göre Spotify, kullanıcılarından bazılarına podcast’lerine fazladan ödeme yapma konusunda nasıl hissedeceklerini soran anketler gönderiyor. Bu da, sadece podcast yayınlarını içeren yeni bir abonelik seçeneğinin ufukta görüldüğü söylentisini doğuruyor. Bilindiği gibi, şu anda Spotify’da podcast’leri dinlemek ücretsiz, ancak aralara reklam giriyor.

Ayda 2,99 – 7,99 dolara mal olacağı tahmin edilen yeni seçenek sayesinde Spotify kullanıcıları sadece Spotify’a özgü içeriğe, yayınlara önceden erişime ve reklamsız bir podcast deneyimine sahip olacak. Şu anda firmadan yapılmış bir plan duyurusu olmamakla beraber, Spotify’ın kullanıcılardan biraz daha para almak için bu tür bir hizmete başlama olasılığı, kuvvetle muhtemel olarak değerlendiriliyor.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir