Tchibo

Tchibo’dan Pratik Bluetooth’lu kulaklık

Arabada, yolda erişilebilir olmak isteyenler, evde çalışanlar için pratik bir çözüm sunan Tchibo şarj istasyonlu, Bluetooth’lu kulak içi kulaklık sistemi, bilgisayar ya da direksiyon başındayken konforlu bir şekilde telefonla konuşmanızı sağlıyor.

Arabada, yolda erişilebilir olmak isteyenler, evde çalışanlar için pratik bir çözüm sunan Tchibo şarj istasyonlu, Bluetooth’lu kulak içi kulaklık sistemi, bilgisayar ya da direksiyon başındayken konforlu bir şekilde telefonla konuşmanızı sağlıyor. Tek tuşla kolayca açılıp kapanabilen sistem, 2 USB bağlantısına sahip şarj istasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor.

Tchibo, evde çalışanlar ve arabada direksiyon başındayken güvenli bir şekilde telefonla konuşmak isteyenler için USB Şarj istasyonlu, Bluetooth’lu Kulak içi Kulaklık Sistemi’ni kullanıcılarıyla buluşturuyor. 12 ve 24 Volt bağlantılar için uygun 2 USB girişi olan şarj istasyonu sayesinde araçta da kolayca şarj olabilen Tchibo Kulak içi Kulaklık Sistemi, tek tuşla açılarak gelen aramalara yanıt verilebiliyor. Bir arama olduğunda sadece kulaklığı şarj istasyonundan çıkararak otomatik bir şekilde aramayı cevaplayabilirsiniz.

Bluetooth® özelliği sayesinde diğer cihazlarla da bağlantı kurabilen kulaklık sistemi, rahat, pratik ve güvenli bir şekilde telefon görüşmelerinizi yapmanıza yardımcı olacak.

Teknik Özellikler:

Frekans aralığı: yaklaşık 2.402 GHz–2.480 GHz

Çıkış: 2,4 GHz

İletişim mesafesi: > 5 m

Destekleme: HSP, HFP, A2DP, AVRCP

USB bağlantısı

Şarj etme süresi: Yaklaşık 1 saat

Konuşma sistemi 5 V/3,1 A USB bağlantısı

Kulaklık 3,7 V

Tchibo USB Şarj İstasyonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatı: 109,95 TL

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir