Team Razer'dan dev Espor anlaşması

Team Razer’dan dev Espor anlaşması

Razer, ünlü espor takımı Ninjas in Pijamas (NIP) ile ortaklıklarını duyurdu. 2000 yılında İsveç’te kurulan NIP, zamanla küresel e-spor sahnesinde temel bir unsur ve rekabetçi birinci şahıs nişancı (FPS) topluluğunda güçlü bir organizasyon haline geldi.

En çok Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) ve Rainbow Six: Siege (R6) sahnelerindeki varlıklarıyla dikkat çeken NIP, en son Mayıs ayında Siege’nin en iyi takımlarından bazılarını yenerek Six Invitational 2021 Dünya Şampiyonu oldu. Nisan ayında NIP, oyundaki en iyi ve en tutarlı oyunculardan biri olan Nicolai “dev1ce” Reedtz’i Astralis’ten kaparak CS:GO dünyasını sarstı. Uzun süreli üyeler REZ ve Plopski ile ekip, Flashpoint Sezon 3’te ikinci sırayı aldı.

Razer Esports (EMEA) Başkanı Yann Salsedo, “NIP ile olan ortaklık için gerçekten heyecanlıyım, bu beraberlik uzun süredir devam eden espor devlerinin bir araya gelmesini temsil ediyor” dedi. “Razer, rekabetçi oyunların “espor” olarak adlandırılmasından önce de orijinal espor sponsorlarından biriyken NIP, şanlı bir başarı geçmişine sahip en büyük ve en köklü espor organizasyonlarından biridir. Artık hayranlara daha fazla içerik ve yeni ürünler sunarak birlikte e-sporu yeni zirvelere taşıyabiliriz.”

Team Razer ile Seviye Atlamak

Team Razer’ın bir parçası olarak NIP oyuncuları; fareler, kulaklıklar ve klavyeler gibi ödüllü çevre birimlerini içeren Razer’ın en iyi oyun ekipmanlarıyla donatılacak. Razer, yeni e-spor ürünlerinin araştırma ve geliştirme aşamasında da NIP oyuncularıyla yakın iş birliği içinde çalışacak. NIP ile yapılacak saha testi ve onlardan alınacak geri bildirim yoluyla Razer, oyun performansının sınırlarını zorlayacak yeni birinci sınıf çevre birimleri geliştirecek. 

Ninjas CEO’su Hicham Chahine, “Dünyanın en büyük espor takımlarından biri olan Ninjas in Pijamas, en üst düzeyde rekabet etmeye ve oyuncularımızın her birinin seçkin performansını oyuna her katıldıklarında sergilemeye çalışıyor” dedi.  “Razer ile olan ortaklık, ekiplerimizin hedeflediğimiz her büyük kupayı kazanma azmini canlandırdı. Team Razer bayrağı altında rekabet etmekten heyecan duyuyoruz ve küresel erişimimizi genişletmek için benzer düşünen bir ortakla iş birliği yapmayı dört gözle bekliyoruz.”

Renkleri şöleni

NIP hayranları artık resmi lisanslı NIP tasarımlarıyla süslenmiş özel Razer Customs oyun çevre birimleri ile takıma desteklerini gösterebilirler. Bu çevre birimleri e-spor hayranlarının favori takımlarını, kullandıkları çevre birimleri ile temsil etmeleri için mevcut Razer Customs ürün serisine yeni seçenekler ekleyen NIP markalı fareler ve fare altlıkları içerir.

Haziran ayında Razer ayrıca; milyonlarca oyuncusu bulunan Rainbow Six: Siege oyunu için hazırlanmış, renkleri oyunun temasına göre değiştirilmiş ve ikonik Six Siege logosu eklenmiş olan BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition resmi e-spor kulaklığını tanıtmıştı. NIP Rainbow Six: Siege ekibi, Six Invitational 2021 şampiyonu olarak rekabet ederken bu kulaklıkla donatılacak.

E-spor hayranları, kadrosunu sürekli genişleten Team Razer ile favori oyunlarından ve takımlarından tasarımlar içeren çok daha heyecan verici, lisanslı Razer ürünlerini dört gözle bekleyebilirler. 

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir