Tiktok'ta tehdit etmişti:Tutuklandı

Tiktok’ta tehdit etmişti:Tutuklandı

 TikTok’ta yaptığı yayında bir kadını öldürmekle tehdit eden; Merlin Samirşah rumuzunu kullanan S.B, ‘silahla tehdit’ suçundan tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde  TikTok’ta yapılan bir yayın sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Söz konusu yayında Merlin Samirşah rumuzunu kullanan bir kişi, Hacer adlı bir kadın hakkında korkunç tehditler savurmakta, “Onu bulup yakacağım. Özgecan Aslan gibi olacak sonu” demekte; tecavüz ve ölümle tehdit etmekteydi. Videoya tepki yağdı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, TikTok’ta yaptığı canlı yayında bir kadını yakarak öldürmekle tehdit eden “Merlin Samirşah” rumuzlu şüpheli hakkında soruşturma başlattı.

Gözaltına alınan S.B., emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Şüpheli tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği  şüphelinin “silahla tehdit” suçundan tutuklanmasına karar verdi.  

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir