Türk Youtuber' lara hapis cezası

Türk YouTuber’lara Hapis Cezası İddası !

Geçtiğimiz seneler de Vodafone Park’ta Chelsea ile Liverpool arasında oynanan UEFA Süper Kupa Finali müsabakasında sahaya atlayarak, istenmeyen hareketleri ile bir anda gözleri kendine çeviren Deli mi Ne ? youtube kanalının sahibi  Ali Abdülselam Yılmaz ve 3 arkadaşı için hapis cezası istemiyle aleyhlerinde daha açıldı.

Vodafone Park’ta yaşanan olayda, 5 milyondan fazla abonesi olan bir YouTube kanalına sahip Ali Adülselam Yılmaz’ın yanında ‘Unlost‘ ismiyle tanınan Cantuğ Özsoy, YouTuber Emre Durmuş ve Furkan Yaman da vardı

Ünlü YouTube’ larr Fester Abdü ile onun  arkadaşları, sahaya girme olayının hemen sonrasında ise göz altına alınmış ve kendilerine dava açılmıştı. Daha sonrasında ise bu isimlere, ‘futbol müsabakalarını seyirden men cezası‘ verilmişti. Şimdi ise ünlü YouTuber’lara tekrar dava açıldı ve bu kez hapis istemi söz konusu oluyor. 4 sanığın, ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi’ kanuna dayanılarak 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi isteniyor

‘Sahaya atlama’ olayının hemen ardında Fester Abdü, özür dilemişti. Finali izlemek için stadyuma gittiklerini ve akıllarında böyle bir şey yapmak olmadığını açıklamıştı. Maçın heyecanına kapıldığını ve arkadaşlarının video çektiğinden haberi olmadığını da eklemişti. Ayrıca olayın yaşandığı dönemde çok fazla tepki alan fenomen, belli bir süre takipçi kaybı da yaşamıştı.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir