Twitter o hizmeti paralı yapacak

Twitter o hizmeti paralı yapacak

Twitter’ın abonelik ücreti karşılığı bazı hizmetler sunacağı üzerine söylentiler bir süredir ortada dolaşıyor. Cuma günü uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong, “tweet’i geri al” hizmetinin paralı servislerin arasında olacağını gösteren bir görüntü yayınladı. Wong’un ekran görüntüsünde görülen tek özellik bu.

Wong daha önce abonelerin tweetleri nasıl geri alacağını gösteren bir GIF yayınlamıştı. Araştırmacı ayrıca CNET’e gönderdiği bir mesajda bu özelliğin bir tweet’i silmekten farklı olduğunu (bunu şu anda tüm Twitter kullanıcıları yapabiliyor) ve geri almanın tweet’lerin gönderilmeden durdurabileceğini belirtiyor. Twitter, böyle bir özellik üzerinde çalışmakta olduğunu doğrulamıştı.

Twitter is working on app subscription for paid features like “Undo Tweet” https://t.co/CrqnzIPcOH pic.twitter.com/Ct16Gk2RL1

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) March 19, 2021

The Verge’ün haberine göre, Geri al düğmesinin üzerinde bir ilerleme çubuğu bulunacak ve kullanıcıya tweet gönderilmeden önce ne kadar süreyle geri alabileceği gösterilecek.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir