"Xbox Live" gidiyor, yerine...

“Xbox Live” gidiyor, yerine…

Xbox Live” adı, geçmişi neredeyse birkaç on yıl öncesine kadar dayanan, Microsoft’un online oyun alanında tanınmış markası. Ancak Microsoft, ani bir kararla bu ismi değiştirdiğini açıkladı. Bundan sonra Xbox Live, Xbox Network olarak anılacak. Peki, bu değişiklik ne anlama geliyor?

Aslında temel bir değişiklik yok. Hizmet ortadan kalkmıyor. Microsoft, Xbox için daha basit, daha açıklayıcı bir mesajlaşma sistemi oluşturmak için sürekli güncellemelerde bulunuyor. Bundan sonra aynı hizmet Xbox Network adı altında hayatına devam edecek.

Sadece isim karmaşasını ortadan kaldırmayı amaçlayan Microsoft, böylece Xbox Live ile Xbox Live Gold arasındaki temel farkı ortaya daha iyi koymayı amaçlamış. Bilindiği üzere Xbox Live Gold, Microsoft’un oyun severlere pek çok avantajı sunduğu ücretli abonelik paketi olarak yer alıyor.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir