Xbox Seriex X buzdolabı oldu

Xbox Seriex X buzdolabı oldu

Yeni nesil konsolların mağaza raflarında yer almasına sadece birkaç hafta kaldı. Gerek Xbox Series X gerek PlayStation 5 çok yakında satışa sunulacak ve yeni neslin savaşına hep birlikte izleyeceğiz. Buna karşın Microsoft, savaş öncesi işleri biraz soğutmak istiyor gibi görünüyor. Zira Redmond firması ilginç şekilde Xbox Series X buzdolabını duyurdu.

Evet, Microsoft gerçekten de Xbox Series X’in buzdolabını yapmış! Xbox Series X’in zaten görünüş olarak bir buzdolabını andırdığı aşikardı, şirket de buna gönderme yapmış olacak ki simsiyah bir 1:1 ölçekli Xbox Series X kopyasını buzdolabı şeklinde duyurdu.

Xbox Series X buzdolabının nasıl bir şeye benzediğini hemen aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

Oynat Bu da Xbox Seriex X Buzdolabı! Microsoft’un Xbox Series X’i piyasaya sürmesi beklenirken ABD’li şirket yeni nesil soğutmalı Xbox Series X buzdolabını duyurdu!



Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir