Xiaomi Redmi 9T tanıtıldı!

Xiaomi Redmi 9T tanıtıldı!

Küresel teknoloji lideri Xiaomi, bugün yeni Redmi akıllı telefon modelini duyurdu: Redmi 9T. Giriş seviyesinin yeni lideri Redmi 9T, kullanıcıların fotoğraf yetenekleri ve genel tasarımdan ödün vermeden ihtiyaç duydukları olağanüstü performansı ve birkaç gün boyunca yetecek pil ömrünü sağlamak için özel olarak tasarlandı.

Redmi 9T Özellikleri Neler?

48 MP AI dörtlü kamera kurulumuna sahip Redmi 9T, fotoğrafçılık için tam bir güç merkezi… Cihazın 8 MP ultra geniş açılı kamerası sayesinde büyük grup ve geniş manzara çekimlerinde fotoğrafların kırpılmasına gerek kalmıyor.  2 MP makro lens ve 2 MP derinlik sensörü ise  profesyonel düzeyde bokeh ve çarpıcı yakın plan çekimler yapılabilmesine olanak tanıyor. Redmi 9T fotoğraflara düzenleme yapmadan daha sinematik bir görünüm ve his veren yeni bir film çerçevesi özelliğiyle donatıldı. Çeşitli hız ve süre değerleri sunan yeni bir hızlandırılmış çekim özeliğine sahip olan Redmi 9T, kullanıcıların bir DSLR veya başka bir profesyonel kameraya ihtiyaç duymadan yaratıcı hızlandırılmış fotoğraflar çekebilmelerine olanak tanıyor. 

Yüksek performans, güçlü yonga seti ve yüksek kapasiteli pil 

Redmi 9T, hafif tasarımına rağmen, 6.000 mAh (tipik) pili ve Qualcomm® Snapdragon™ 662 çipsetiyle güçlü bir performans sergiliyor. Redmi 9T, 11nm teknolojisiyle üretilmiş enerji tasarruflu işlemcisiyle, önceki nesillere göre daha az ısı üretimi ve daha düşük güç tüketimi ile çok daha yüksek bir performans sunuyor. 

MIUI pil tasarruf modu ve kablolu tersine şarj özellikleri sayesinde kullanıcılar Redmi 9T’yi tüm gün, hatta birkaç gün boyunca şarj ihtiyacı duymadan kullanabiliyor. Redmi 9T, 18W hızlı şarj özelliğine sahip ve kutusunun içinden 22,5W şarj cihazı çıkıyor. 

Dayanıklılık ve konfor güçlerini birleştiriyor

Redmi 9T, yuvarlatılmış köşeleri ve parmak izi bırakmayan dokuya sahip arka yüzüyle modern ve minimalist bir tasarıma sahip. Corning® Gorilla® Glass 3 özellikli 6,53inç FHD+ Dot Drop ekranı, canlı ve net bir görüntüleme deneyiminin yanı sıra çatlaklara ve çizilmelere karşı güçlü koruma sağlıyor. 

Redmi 9T, daha keyifli bir izleme deneyimi için ”Widevine L1” ve ”TÜV Rheinland Low Blue Light” sertifikalarıyla birlikte geliyor. Cihazın dört farklı renk seçeneği bulunuyor: Karbon Grisi, Alacakaranlık Mavisi, Gün Doğumu Turuncusu ve Okyanus Yeşili.

Genişletilebilir depolama alanı daha çok kapasite sunuyor 

Redmi 9T, microSD kart desteği sayesinde kullanıcıların favori uygulamalarını, oyunlarını, fotoğraflarını ve videolarını tek bir cihazda tutabilmeleri için 512 GB’a kadar genişletilebilir depolama alanı sunuyor. Redmi 9T’nin kızılötesi blaster desteği de ayrı bir kullanım kolaylığı sağlıyor. 

Redmi 9T’nin satışı Şubat ayında Xiaomi’nin resmi satış kanalları üzerinden başlayacak. 

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir