Yeni Sherlock'tan ilk fragman geldi

Yeni Sherlock’tan ilk fragman geldi

Dünyanın en tanınan dedektifi Sherlock Holmes’un yeni oyunu Sherlock Holmes: Chapter One, çok yakında oyun severlere sunulacak. Gizemli bir hikayeye dalmak ve düşünce yeteneğini sorgulamak isteyenlere özel olarak gelecek olan Sherlock Holmes: Chapter One’ın ilk oyun içi görüntülerinden oluşan fragmanı da yayınlandı.

Official Gameplay Reveal | Sherlock Holmes Chapter OneOfficial Gameplay Reveal | Sherlock Holmes Chapter OneWatch the official gameplay reveal of Sherlock Holmes Chapter One, a story-driven action-investigation game that explores the origin of the world’s greatest detective. The trailer includes work-in-progress gameplay. Wishlist now! Steam: EGS: GOG: In this story-driven detective thriller, a young Sherlock Holmes struggles to prove himself as he navigates an exotic, dangerous island of Cordona in the Mediterranean to investigate the mystery of his mother’s death. Coming to PC, PS5, PS4, Xbox Series X and Xbox One in 2021 Follow us on social media for more updates: Facebook: Twitter:? Instagram:? YouTube:? © 2021. Frogwares Ireland Ltd. All rights reserved. “Sherlock Holmes” is a registered trademark of Frogwares Ireland Ltd. All rights reserved.

Hemen yukarıda izleyeceğiz fragmanda da görebileceğiniz gibi, omuz üstü kamera görüş açısıyla oynayacağımız Sherlock Holmes: Chapter One’da yine adeta Dünya turu atacağız ve Avrupa, Akdeniz, Afrika, Orta Doğu bölgelerini ziyaret edeceğiz. Sherlock Holmes’un annesinin gizemli ölümünün gün yüzüne çıkartılacağı oyunda, elbette daha pek çok çözüme kavuşmayı bekleyen yeni gizemle daha tanışacağız.

Sherlock Holmes Chapter One, 2021 yılı içinde PC (Steam, Epic, GOG), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X / S’de yayınlanacak.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir