Apple İstanbul Mağazalarını Tekrardan Açıyor

Apple İstanbul Mağazalarını Tekrardan Açıyor !

Koronovirüs salgını sebebi ile alınan önlemler içerisinde bütün Dünya’ da olduğu üzere belli bir süredir kapalı olan Apple Mağazaları, gelecek hafta içerisinde tekrardan açılması planlanıyor .
Apple Zorlu ve Apple Akasya mağazaları, Koronovirüs sebebi ile kapılarını kapatmak zorunda kalmıştı.  Ancak iyiye giden iyileşme ve vaka sayıları azalması üzerine Apple Zorlu ve Apple Akasya Mağazaları , 8 Haziran da kapılarını tekrar açmayı planlıyor.
Pandemi sonrası ise Apple mağazaları çok sıkı sağlık tedbirleri alacak. Mağazalar içinde personel ve müşterilerin sıklık ile sıcaklık kontrolleri yapılacak. Mağaza içerisinde maskesiz müşteri alınmayacak. Pandemi sonrası Apple Mağazaları, mağazalar içinde sosyal mesafe zorunluluğu getirdi.
Apple Akasya ve Apple Zorlu Mağazalarına, sınırlı sayıda ve sağlık önlemlerine uyan müşteriler alınacak.
Şimdilik sınırlı saatlerde ve sosyal mesafeyi korumak için birçok protokol uygulanarak çalışılacak. Mağazadaki kişi sayısı aktif olarak sınırlanacak ve Genius Bar’da servis ve destek sunmaya öncelik verilecek. Mağaza içindeki kişi sayısı yakından takip edildiği için müşteriler mağazaya girmeden önce beklemek durumunda kalabilir. Ayrıca mağazaya maske ile giriş yapılabilecek.
Apple’ın İstanbul’da bulunan iki mağazasının çalışma saatleri ise farklılık gösteriyor. Buna göre Apple Akasya saat 12:00’den 20:00’ye, Apple Zorlu ise 10:00’dan 18:00’e kadar açık olacak.
Apple ürünleriyle ilgili onarıma veya yardıma ihtiyaç duyan müşteriler ise, Apple Destek uygulamasını kullanabilir veya getsupport.apple.com adresini ziyaret ederek telefon veya online sohbet dahil tüm destek seçenekleri hakkında bilgi alabilir. Apple, ayrıca gönderimli onarım servisi de sunuyor.
Alınan önlemler, çalışma saatleri ve tüm alışveriş yöntemleri ile ilgili ek bilgi için apple.com/tr/retail adresine bakabilirsiniz.
Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir