Fitbit Charge 4 fiyat ve özellikleri

Fitbit Charge 4 Fiyatı ve Özellikleri, Spotify, GPS, NFC Payments Hepsi Bir Arada

Fitbit Charge 4, dahili GPS, Spotify ve Temassız Ödeme gibi çok ileri teknolojik alt yapılara sahip bir akıllı bileklik . Fitbit Charge 4 fiyatı her ne kadar pazarına göre biraz pahalı olsa da mutlaka kullananları tatmin edecektir.

Fitbit Charge 4, yüzmeye dayanıklılığı ve 7 güne kadar pil ömrüyle tüm beklentilerinize uygun sağlık & fitness programlarınızı da takip edebileceğiniz bir akıllı bileklik. Bir tek Fitbit Charge 4 markasında olan, ‘’Active Zone Minutes’’ özelliği sayesinde , spor yaparken ya da aktif olunan anlarda geçirilen süreyi, dinlenme kalp atış hızını ve yaş bilgilerini baz alarak analiz ediyor. Otomatik egzersiz algılama özelliği ile birçok farklı aktiviteyi tanıyarak takip eden Charge 4, Aktif Alan Süresi ile yeni bir kişisel ölçüm standardı getiriyor ve önde gelen sağlık kuruluşlarının önerileri de baz alınarak haftalık olarak 150 dakikalık bir hedef için kullanıcıları motive ediyor. Böylelikle egzersizlerin sağlığınıza etkilerini daha detaylı inceleyebiliyorsunuz.

 

Fitbit Charge 4 akıllı bileklikler, Vodefonede satışa sunuldu. Önümüzde ki günler de ise, arçelik, media mark, teknosa, hepsiburada, trendyol, gittigidiyor, amazon ve vatan gibi teknoloji mağazalarında da satışa çıkması bekleniyor.

Charge 4, 1.099 TL fiyatla siyah, bordo ve lacivert renk seçenekleriyle tüketicilere sunulacak. Charge 4 Special Edition ise 1.299 TL fiyatla, özel granit reflektör/siyah dokuma kayış ve egzersiz ya da daha spor bir görünüm için klasik siyah kayışla satışa çıkacak

 

 

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir