Apple'dan ilginç batarya çözümü

Apple’dan ilginç batarya çözümü

Apple Watch Series 7 ile ilgili bilgler gelmeye başladı. Henüz birkaç gün önce bazı kullanıcılar tarafından hazırlanan konsept görüntüleriyle görünen Watch Series 7 ile ilgili bir patent örneği de sızdı.

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne yapılan resmi başvuru ile sağlanan patent örneğinde, Watch Series 7’de ilginç bir kayış tasarımının benimseneceği görünüyor. Bu patent örneğine göre Watch Series 7’de batarya kordona da dahil edilecek.

Kordona yerleştirilecek batarya halkaları ile beraber Watch Series 7’nin mevcut batarya kapasitesini arttırma düşüncesinde olan Apple, böylece Watch Series 7 ile daha uzun pil ömrü sağlamak istiyor.

Özellikle Android tarafındaki akıllı saatlerde artık yaklaşık 1 aya kadar uzayan pil süreleri görmeye başladık. Apple da bu rekabette geride kalmak istemiyor. Ancak bunu nerede yapabilecek, hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir